• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İki tarih arası toplam

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oners
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katılım
30 Aralık 2005
Mesajlar
103
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Excel 2003 - Türkçe
ekteki örnekte iki tarih arası sorgularda tarihi girdikten sonra aylık toplam açı tıklıyorum tüm kayıtları vermiyor formda da aradım örnekleride 2 gündür inceliyorum ama bir çözüm bulamadım hangi tarihler arası yazsam bile aynı sonucu veriyor tarihler seçtiğim tarihlerin bir anlamı yok gibi görünüyor değişik yollar deniyorum bazende yarısını veriyor yarısını vermiyor bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
 
Son düzenleme:
Arkadaşım senin bilgisayarında bulunan MSCOMCT2.OCX dosyasını da foruma gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım....
 
mscomct2 dosyası

dosya ekte
 
Mscomct2 Dosyasini Ekledİm Bakarsaniz Memnun Olurum
 
Yaptığınız işlemlere göre form düzgün çalışıyor. Tüm kayıtları vermiyor derken neyi kastediyorsunuz.
 
Tarihler arası yapmıyor

tarihler arası yaptığım zaman tüm kayıtları ve istediğim tarihler arasını vermiyor.Tarihler arası tüm kayıtları göstermiyor.
 
Formunuza kaynak olan Sorgu da Gruplama satırını açmışsınız. Sanırım sizin sorununuz bundan kaynaklanıyor. Gruplama satırını kaldırın yeterli olacaktır.
 
Değişen bir şey yok

dediğinizide yaptım guruplamayıda kaldırdım değişen bir şey yok
ilgin için teşekkür ederim.
 
bu konuya bakan yokmu

bu konuda yardım edecek kimse yokmu
 
İki tarih arası maliyet istediğiniz gibi

İki tarih arası maliyet istediğiniz gibi aylık maliyetide bakarak yaparsınız bütün iş sorguda sezginunlu arkadaşın dediği gibi sorgu 2nin degerini yanlış vermişsiniz
 
Son düzenleme:
ilgin için uğraşın için teşekkür ederim ama benim istediğim sorgu9 da ve form6 daki tarihleri yazdığım zaman aynı form6 daki Aylık toplam aç'ı tıkladığımız zaman yazdığımız tarihler arasındaki örnek ayçiçek yağı kaç kilo, gram,miktar ve tutar olduğunu aylık tablosunda görmek şimdiden teşekkür ederim.
 
Düzeltildi

ben sizin isteginizi öncede yapardım ama form6 yaptıklarıma bakıp form 7 de uygularsınız diye düşündüm düzeltim ama formda yer kaplamasın diye bir önceki mesaja ekledim dosyayı eskisiyle yenisini degiştirdim kolay gelsin
 
güzel hoşta bir denerseniz hepsini vermiyor örnek ayçiçek yağı tarihler arasında kayıtlı olan ürünlerin hepsinin toplamını vermiyor bazılarını hiç göstermiyor.
 
ekteki örnekteki gibi

ekteki örnekteki gibi veriyor ama burda örneğin ekmek , ayçiçek yağı vb. bazı larını vermiyor neden acaba
 
Geri
Üst