Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda arattım ama malesef tam istediğim gibi bir örnek bulamadım. Ektedi sayfadaki verileri Müşteri adına göre istenilen iki tarih aralığına göre makro ile raporlamamız münkün mü?
Üstadım, gerçekten harika olmuş. Tekrar teşekkürler. Sayfa 2 ye aktarılan raporda E sütunun dip toplamınıda otomatik olarak aldırmamız münkün mü? Yani Müşteri seçilen tarihlerde ne almış, yekün ne ödemiş görebilir miyiz?
İki tarih arasındaki toplam satışları görebilmek için , müşteri seçmeden istenilen iki tarih arasındaki tüm müşterilere satılşarı sonunda genel toplam rakamıyla da görebileceğimiz extra bir rapor daha oluşturabilir miyiz?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.