• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

iki sütundaki veriyi okuyup doğru olan sütun ile oranlama yapma

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2010 TÜRKÇE
Merhaba arkadaşlar ekte cevaplar excel dosyası var burada iki sheet de veriler var birinde yaptığımız test uygulamasına kullanıcıların verdiği yanıtlar ikinci sayfada ise doğru yanıtlar var ben şunu istiyorum cevaplar sayfasında kullanıcıların verdiği cevaplarla doğru cevaplar sayfasında doğru olan şıkkın karşılaştırma yapılıp kaç kişi doğru olarak yanıtlamış kaç kişi yanlış cevap vermiş bunu orantılayabilir miyiz

mesela cevaplar sayfasında 29. soru için 6 kişi a 1 kişi c demiş doğru yanıtlar sayfasına baktığımızda doğru yanıtın a olduğunu görüyoruz bunu rakamsal olarak yada grafiksel olarak doğru yanıtlar sayfasında doğru oranı hata oranı satırlarında ifade edebilir mi

Ekli dosyalar

Ekli dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Merhaba turist çok teşekkür ederim. Eğer kabalık etmiş olmassam bunu grafiğe nasıl dökebilirim bu konuda yardımcı olabilirsen yada başka bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. Gerçekten benim için çok faydalı bir bilgi oldu

Merhaba turist çok teşekkür ederim. Eğer kabalık etmiş olmassam bunu grafiğe nasıl dökebilirim bu konuda yardımcı olabilirsen yada başka bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. Gerçekten benim için çok faydalı bir bilgi oldu

Ekli dosyada grafik hali bulunmaktadır.
Açıklamasını okuyunuz.

Ekli dosyalar

Geri