• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Soru İki Saat Arasındaki Farkı Birden Fazla Değişkene Göre Toplamak (Saymak Değil)

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. OFİCE 2019 Dili Türkçe
64 Bit
İki Saat Arasındaki Farkı Birden Fazla Değişkene Göre Saydırdım, ancak toplayamadım.
Bir ekibin 01.00-03.00, 06.00-08.00 saatleri arasındaki toplam çalışma saatini hesaplayamadım.
İlginize Teşekkür ederim.

Merhaba,

Dosya.co ile örnek dosya paylaşır mısınız?

Merhaba,

Linki inceleyerek profilinizi güncellemenizi rica ederim.

aşağıdaki formülü, ÇOKETOPLA'ya uygulayıp çalıştırabilirmiyiz.

=ÇOKEĞERSAY(EYLÜL!$F$3:$F$300;">=04:00";EYLÜL!$F$3:$F$300;"<=05:59";EYLÜL!$D$3:$D$300;D$4;EYLÜL!$I$3:$I$300;$B$1)

Merhaba,

Kod:
=ÇOKETOPLA(EYLÜL!$D:$D; EYLÜL!$B:$B; ">="&ZAMAN(0;0;0); EYLÜL!$C:$C; "<="&ZAMAN(2;0;0); EYLÜL!$A:$A; B3))

İstatistik sayfasındaki B5 hücresine yazılacak formül bu şekildedir yana doğru çekebilirsiniz, aşağı doğru zaman ayarlaması yapabilirsiniz. Yalnız İstatistik sayfanızda 00:00 ile 01:59 arasında hesaplamak istemişsiniz fakat EYLÜL sayfasında 00:00 ile 02:00 arası saatler bulunuyor bunu kontrol ediniz.

Merhaba,

Kod:
=ÇOKETOPLA(EYLÜL!$D:$D; EYLÜL!$B:$B; ">="&ZAMAN(0;0;0); EYLÜL!$C:$C; "<="&ZAMAN(2;0;0); EYLÜL!$A:$A; B3))

İstatistik sayfasındaki B5 hücresine yazılacak formül bu şekildedir yana doğru çekebilirsiniz, aşağı doğru zaman ayarlaması yapabilirsiniz. Yalnız İstatistik sayfanızda 00:00 ile 01:59 arasında hesaplamak istemişsiniz fakat EYLÜL sayfasında 00:00 ile 02:00 arası saatler bulunuyor bunu kontrol ediniz.

İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

Rica ederim.

Geri