• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

iki koşula bağlı kalarak veri çekme

Excel Vers. ve Dili
excel 2016 tr.
merhabalar
personel numarası ve iş sayısına göre veri sayfasından görev ve tarihini liste sayfasına personellerin karşısına getirmek istiyoruz. açıklamayı eklediğim dosyaya eklemiştim.
şimdiden ellerinize sağlık.
hayırlı geceler

Ekli dosyalar

muygun hocam mrb, yazdığınız kodu işlerimin yoğunluğundan dolayı yeni kendi yaptığıma uyarladım ve deneme fırsatım oldu,
ancak;
listedeki yani her iki sayfadaki şahıs sayıları artınca veri çekme çok ağırlaşıyor, hatta listedeki sayı 400-500 leri bulunca 10-15 dakikayı buluyor.
benim kullandığım ofis 2013-2016 ram 6 veya 8 gb, acaba yavaş çalışması ofis versiyonu ile mi alakalı veya başka bir nedenimi var.

Syn. bamteli_27;

06.05.2017 de gönderdiğim dosyaya 25.05.2017 de ihtiyaç duyduğunuza göre aslında pekte yavaş sayılmaz.
Her neyse...
Ekteki dosyaya verilerinizi ekleyerek deneyin.
Bunda da çözüm bulamazsanız (örn. görev sayısı maksimum ne olabilir, yada mak görevi buldurma ve döngü sayısını buna göre düzenleme gibi) farklı çözümler üzerinde çalışmak gerekir. Tabi bunun için 400-500 verinin olduğu örnek gerekli.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

sayın muygun bey öncelikle mrb.
sistem yani işleyen bir çark var zaten, biz önümüzdeki sezona hazırlık yaptığımız için biraz ağırdan alıyor olabiliriz. yoksa önemli değilmiş gibi gözüküyor olabilir.
ilgi alakanızdan dolayıda ayrıca teşekkür ederim. (son gönderdiğinizi işlerimin yoğunluğundan deneyemedim, ama yine ağır kalırsa orjinal dosyayı kısarak gönderebilirim)

Geri