• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İki farklı hücre bilgisini bir tabloda bularak hücrelere getirmek.

Excel Vers. ve Dili
Exel 2010
Arkadaşlar bir çalışma yapıyorum. Birçok yardım aldım fakat bir şeyler yaptıkça hep bir şeyler daha ihtiyaç oluyor. Kısaca bahsedeyim; Sayfa3 te Herhangi bir tarihe tıkladığımızda (Örneğin I11) O11 hücresine o tarihi (1 Şubat) yazıyor. Daha sonra saat aralıklarının bulunduğu (P11:S13) hücrelerden birine tıkladığımızda (Örneğin R11), P15 e ilgili saat aralığını (09:00 - 10:00) yazıyor. P16 , P17 ve P18 i kendimiz doldurduktan sonra KAYDET butonuna bastığımızda Sayfa1 de ki tabloda ilgili saat aralığı ve ilgili tarihin kesiştiği hücrelere yazdırıyor. Daha sonra İlgili tarihte herhangi bir randevu oluşturulduğu için (I11 hücresi) hücre sarı boyalı oluyor, İlgili saat aralığına da (R11 hücresi boş görünüyor.) randevu alınmış olduğu için tablo da boş hücre olarak görünüyor. (İlgili günde tüm randevulara kayıt yapılır ise tarih hücresi kırmızı boyalı oluyor. Örneğin J11 "2 Şubat"

Sn. @Ömer BARAN yardımlarıyla buraya kadar gelebildim. Buradan sonra yapmak istediğim şey Daha önce Kaydedilen veriyi Sayfa 3 P15, P16, P17 ve P18 de gösterebilmek ve düzenleyebilmek. Örneğin ekte paylaştığım dosyada Tarih 1 Şubat seçilirse ve saat aralıklarının bulunduğu tablodan Q12 seçilirse (Aslında daha önce o tarih ve saatte randevu kaydı olduğundan boş hücre fakat o hücrenin saat 12:00 - 13:00 aralığını temsil ettiğini biliyoruz) P15 ya da yapılamıyorsa Q15' e "12:00 - 13:00"
P16 ya Sayfa1!J3 te bulunan "HALİL" hücre metnini
P17 ye Sayfa1!J4 te bulunan "İŞLETME" hücre metnini
P18 e Sayfa1!J5 te bulunan "900" hücre bilgisini getirebilir miyiz. Ayrıca değişiklik yaparak KAYDET butonuna bastığımızda değişiklikleri Sayfa1 de ilgili hücrelerde de değiştirebilir miyiz?

Ekli dosyalar

Teşekkür ederim çok güzel olmuş. Elinize, emeğinize sağlık.
Saygılarımla..

Geri