• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

iki farklı excell dosyasında veri akışı..

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Ek te ki dosya da 4 adet sekme var.ilk 3 sekmede G-AN arasındaki sütunlara "x" işareti konulduğunda işaretin karşısındaki E sütununda bulunan sayı 4. sekme olan "parametre dağılım" tablosunda ilgili yere sıralı bir şekilde akmakta.Ben bu 4. sekmeyi buradan alarak ayrı bir Excel sayfası haline getirmek istiyorum.Kesip aldığım da tanımlı kodlar çalışmıyor.Kodlar da nasıl bir değişiklik yapmalıyım?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Kullandığınız kodlar sayfalar arası tanımlandığı için kitaplar arasında çalışmamaktadır.

Bu şekilde çalışması için kitap isimlerini de kodlarınıza entegre etmelisiniz.

Kitap isimlerini nasıl entegre edebilirim? Kodlar hakkın da fazla bir bilgim yok.

Veri akışı sırasında iki dosyada açık olacak mı?

Ayırmak istediğim 4.sekme ekrana yansıtılıp tüm gün açık olacak.Veri girilen sayfalar açılıp kapanabilir.

Numune isimli sayfalarda hücrelere X yazıp deneyiniz.

Ekli dosyalar

Gönderdiğiniz dosya da bir uyarı veriyor.Nedenini anlamadım ama dosya bunun dışında çalışıyor.Bu parametre dağılım tablosunun tamamı ekrana (40 inc tv) yansıtıldığında numaralar çok küçük kalıyor ve okunamıyor.Yeni deneme fırsatım oldu.Bu tabloyu V sütunundan itibaren olan kısmını 31. satırdan başlayarak yine E sütunundan başlatmak mümkün mü?Yani tabloyu ikiye bölerek ekrana sığdırabilir miyiz? Ya da bu parametre dağılım tablosunu başka bir bilgisayardan ağ üzerinden açar ve ekrana yansıtırsam çalışır mı?

Geri