• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

iki farklı excel dosyasında otomatik güncelleme

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
türkçe
İki farklı excel dosyasının birisine aylık veri giriyorum. Diğerinde ise bu girdiğim verilerin toplamını almak istiyorum. Toplamını almak istediğim hücreye formülü giriyorum, ancak önceki sayfaya veri girişim sonraki zamanlarda devam ettiği için hesaplama istediğim sayfada güncel toplama veya çıkarma gibi sonuçlar güncel gelmiyor. Nasıl yapabilirim. Teşekkürler...

İki farklı excel dosyasının birisine aylık veri giriyorum. Diğerinde ise bu girdiğim verilerin toplamını almak istiyorum. Toplamını almak istediğim hücreye formülü giriyorum, ancak önceki sayfaya veri girişim sonraki zamanlarda devam ettiği için hesaplama istediğim sayfada güncel toplama veya çıkarma gibi sonuçlar güncel gelmiyor. Nasıl yapabilirim. Teşekkürler...

Merhaba
Bağlantılı dosyalarda, dosya açılışında bu bağlantıları güncelleştirmenizi önerir.
Bunu fark edememiş olabilirsiniz.
Bağlantıyı güncelleştirmeyi unutursanız yine sorun yok. Veri seçeneklerinde, bağlantıları güncelleştir altında değerleri güncelle seçeneğini kullanın.
Dosyayı kaydettiğinizde o ana kadarki değerler çalışma kitabına kaydedilecektir.

Geri