selam arkadaşlar ;
Sizlerden istirhamım eta dos versiyonuncan cari hesapları xls formatında alıyorum.firma ismine göre kaydettikten sonra bunları mevcut gms.net programıma atabilmem için mevcut gms.net.xls şablonuma uygun olarak atmak için makro ile yapmak istiyorum ama ne mümkün
bana yardımcı olursanız çok sevinecem.
1.dosyada mevcut olan tarihler gms.net şablonunda tarih ve belge tarihine aktarılacak.
B sutununda yazan NAKIT sutunu gms.net şanblonunda belge türüne aktarılacak.
C sutununda yazan evrak no lar gms.net şablonunda belge no 'ya aktarılacak.
D Sutununda yazan açıklama gms.net şablonunda açıklama kısmına aktarılacak
E ve F sütununda yazan rakamlarda gms.net şablonunda borç tutar ve alacak tutar kısmına aktarılacak.
bu işlemleri makro ile yapabilirmiyiz.sayfayıda sayfa1 (AYAPARLAK)İSMİ İLE FARKLI KİTAPÇIĞA KAYDETSİN
Sizlerden istirhamım eta dos versiyonuncan cari hesapları xls formatında alıyorum.firma ismine göre kaydettikten sonra bunları mevcut gms.net programıma atabilmem için mevcut gms.net.xls şablonuma uygun olarak atmak için makro ile yapmak istiyorum ama ne mümkün
bana yardımcı olursanız çok sevinecem.
1.dosyada mevcut olan tarihler gms.net şablonunda tarih ve belge tarihine aktarılacak.
B sutununda yazan NAKIT sutunu gms.net şanblonunda belge türüne aktarılacak.
C sutununda yazan evrak no lar gms.net şablonunda belge no 'ya aktarılacak.
D Sutununda yazan açıklama gms.net şablonunda açıklama kısmına aktarılacak
E ve F sütununda yazan rakamlarda gms.net şablonunda borç tutar ve alacak tutar kısmına aktarılacak.
bu işlemleri makro ile yapabilirmiyiz.sayfayıda sayfa1 (AYAPARLAK)İSMİ İLE FARKLI KİTAPÇIĞA KAYDETSİN