• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İki excel dosyası arasında otomatik veri aktarımı

Excel Vers. ve Dili
2003 İngilizce
Ekte yer alan şekilde bir excel dosyam var. Bu format içinde bankadan alınan havaleleri aktarıyoruz. Bu dosya ortak bir alanda paylaşıma açık olarak bütün kullanıcılar tarafından kullanılıyor.

Sizden yardım istediğim konu burada yer alan "G" sütündaki alanlarda da veri yoksa, veri bulunmayan satırları "B" sütündaki bilgilere karşılık gelecek şekilde başka bir excel dosyasına aktarmak istiyorum. İlk dosyadaki alanlar güncellendikçe "G" sütünuna veri yazıldıysa aktarılan excelden veriyi silsin, havale sayfasına yeni girişler olduysa bunları aktarsın. Bu aktarımlar otomatik (1 dakikada 1) yapılsın. Aslında yapmak istediğim kullanılmamış havaleleri başka bir excel sayfasına aktarmak ve buradan aldığım verileri de yerel ağda çalışacak web sayfasında yayınlamak istiyorum.

Ekli dosyalar

Sn. zetkatamet,

Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Benim yapmak istediğim belli koşulları sağlayan hücreleri başka bir excel kitabına aktarmak. Koşullar değiştikçe de verilerin güncellenmesini sağlamak.

Formüllerle o koşulları sağlayabiliyorum (Boşsa getir değilse getirme diye) ancak hem otomatik olarak güncellemesini (kısa aralıklarla 1 dakikada 1; benim müdahalem olmadan; yapması) hem de değişiklik olduğunda yeni dosyada eklemeler ve silmeler şeklinde güncellemelerini yapmasını sağlayamıyorum.

Geri