İki çalışma kitabı arasında verileri aktarma

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
Merhabalar

Ekteki Çalışmada Raporlama Klasörü Mevcut (Bilgisayarımda Masa Üstünde Duruyor Office 2007 Kullanıyorum)
MERKEZ Çalışma Kitabı Merkez Ofisten Haftalık geliyor ....Tarihli....Tahsilat Raporu Diye Ben Çalışma Kitabının Adını Değiştiriyor ve MERKEZ Yapıyorum.
İki Çalışma Kitabını açıyorum Görünümden Yatay Yerleştir ayarlarını yaptıktan sonra 2 Çalışma Kitabı karşımda duruyor.
MERKEZ Çalışma Kitabındaki Sayfalardaki Verilerin A B C D E F G H IJ Sütunlarındaki verileri VADESİ GEÇEN ÇALIŞMASI'Çalışma Kitabında mevcut olan Aynı Sütunlara Kopyala Yapıştır özel yapıştır değer yapıştır yaparak verileri aktarıyorum.Benim şöyle bir makroya ihtiyacım var.Raporlama Klasörüne Adını Değiştirdiğim MERKEZ Çalışma Kitabını koyduğumda VADESİ GEÇEN ÇALIŞMA Kitabında bir makro tuşa basarak;
VADESİ GEÇEN ÇALIŞMASI Kİtabındaki ABCDEFGHIM Sütunlarındaki verileri SİLİP MERKEZ Çalışma Kitabındaki Sayfalardaki ABCDEFGHI JAlanındaki verileri değerleri VADESİ GEÇEN ÇALIŞMASI Kitabındaki sayfaların (RAPOR Sayfası Hariç) ABCBDEFGHI sütunlara aktarmasını istiyor ve cevablarınız için Teşekkür ediyorum.
Not; MERKEZ Sayfasındaki J Sütunundaki veriyi VADESİ GEÇEN ÇALIŞMASI Sayfasındaki M Sütununa aktarması gerekiyor.
Her iki çalışma ktablarındaki sayfa isimleri farklı aynı olmuyor.Aynı olursa formül sonuçları ve çalışmadaki 2.makro doğru sonuç vermiyor

Ekli dosyalar