• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

icmal çıkartma

sirkülasyon

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 LTSC TR
değerli abilerim sayfa2 de üst kısmında gelen ödenek alt kısmında da harcanan ödenek mevcut.
Sayfa1 kısmında bunların icmallini yapmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz

Ekli dosyalar

icmal tablonun nasıl olacağını bildirmemişsin tabloyu çizerek anlatırsan sana yardımcı olan olur

Merhaba sayın sirkülasyon,
Sayfa 1 D6 hücresine;
Kod:
=TOPLA.ÇARPIM((Sayfa2!$O$8:$O$17=B6)*(Sayfa2!$P$8:$P$17=C6);(Sayfa2!$Q$8:$Q$17))
yazıp aşağıya çekin.
Sayfa 1 G6 hücresine;
Kod:
=TOPLA.ÇARPIM((Sayfa2!$I$22:$I$43=E6)*(Sayfa2!$J$22:$J$43=F6);(Sayfa2!$Q$22:$Q$43))
yazıp aşağıya çekin.
Umarım işinizi görür.
Selamlar...

Suat abi TL kısmını tastamam doğru olarak alıyor ama kuruş hanesini hiç görmüyor.
yani 10357.80 TL ise 10357 TL yi alıyor 80 kuruş kalıyor.
Onu da aldırabilir miyiz toplama

Merhaba sayın sirkülasyon,
D6 hücresindeki formülü;
Kod:
=TOPLA.ÇARPIM((Sayfa2!$O$8:$O$17=B6)*(Sayfa2!$P$8:$P$17=C6);((Sayfa2!$Q$8:$Q$17+(Sayfa2!$R$8:$R$17)/100)))
G6 hücresindeki formülü;
Kod:
=TOPLA.ÇARPIM((Sayfa2!$I$22:$I$43=E6)*(Sayfa2!$J$22:$J$43=F6);((Sayfa2!$Q$22:$Q$43)+(Sayfa2!$R$22:$R$43)/100))
şeklinde değiştirseniz sanırım işinizi görür.
Selamlar...

Suat abi Teşekkür ederim.
Ellerine sağlık.

Rica ederim.
Selamlar...

Acil yardımınızı bekliyorum..

Yeni açılan kafede işe başladım. günlük satışlar gelir gider pusulası. vede en önemlisi günlük ve aylık icmal istiyor. pek bir bilgim yok. çok acil yardımlarınızı bekliyorum. ( tabloyu hazırlıyamasam işi bırakmak zorunda kalacağım. )

AMACI OLMAYANLAR, AMAÇLARI OLANLARINDIR

abim eline emeğine sağlık.
"s.erkanı Yanıt.xslm modülünde 1. tablosu çalıştırmıyorç makro çalışma kitabında olmayabilir veya tüm makrolar devre dışı bırakılmış olabilir". diye bi hata raporu veriyor

2007 kullanıyorsanız araç çubuğunun altından 2003 kullanıyorsanız araçlar-makrolar-güvenlikten izin vermeniz gerekiyor

Geri