Silmeye çalıştığınız hücre anladığım kadarı ile başka hücreye bilgi veriyor bu hücreyi sildiğiniz nasıl silerseniz silin diğer sayfadaki formuller istediği bilgiyi alamasığı zaman hata verecektir.Yeni bilginin silinen hücreye girilmesi ile hata mesajı ortadan kalkması gerekiyor.
Diğer sayfadaki formüllere mutlak başvuru yapıyorum ($a$1) fakat hücre içeriğini temizle komutundan başka bir yolla silersem #başv hatası veriyor (başka değer girdiğim zaman dahil halen formül yeri #başv olarak kalıyor) hatam varmı bilemiyorum
Normal şartlarda başka bir hücreye bilgi veren hücredeki veriyi klavyedeki DELETE tuşu ile sildiğiniz ve yerine başka bir bilgi girdiğinizde bilgi alan hücre normal olması gerekir.
Ben bunun neden olmadığını anlayamıyorum. :?: :?
konu biraz eskimiş ama ben de bir şeyler yazmak istedim.
eğer #başv hatası vermesini istenmiyorsan hücrenin başvurduğu hücreyi silmemeye çalış. çünkü bir kere #başv hatası verirse galiba nereye başvurduğunu unutuyor excel. onun için hücre değerini silmeden değiştirmeye veya ille de içini boşaltacaksam ehata ile kontrol ettirmeye çalışıyorum. Kolaylıklar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.