• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İçeriği temizle

Katılım
30 Temmuz 2004
Mesajlar
163
Ýçeriği temizle

Selamlar

Düzen penceresindeki içeriğini temizle komutunun kısa yol tuşu varmı acaba
 
Klavyedeki "DELETE" tuşu, işine yaramıyor mu ?
 
başka sayfadan bilgi alıyorum delete tuşu ile silersem diğer sayfadaki formüller #başv hatası veriyor
 
Merhaba dyrbk

Silmeye çalıştığınız hücre anladığım kadarı ile başka hücreye bilgi veriyor bu hücreyi sildiğiniz nasıl silerseniz silin diğer sayfadaki formuller istediği bilgiyi alamasığı zaman hata verecektir.Yeni bilginin silinen hücreye girilmesi ile hata mesajı ortadan kalkması gerekiyor.

:hey:
 
Selamlar

Diğer sayfadaki formüllere mutlak başvuru yapıyorum ($a$1) fakat hücre içeriğini temizle komutundan başka bir yolla silersem #başv hatası veriyor (başka değer girdiğim zaman dahil halen formül yeri #başv olarak kalıyor) hatam varmı bilemiyorum

Teşekkürler
 
Hata mutlaka bir yerde var, ancak nerede? :roll:

Normal şartlarda başka bir hücreye bilgi veren hücredeki veriyi klavyedeki DELETE tuşu ile sildiğiniz ve yerine başka bir bilgi girdiğinizde bilgi alan hücre normal olması gerekir.
Ben bunun neden olmadığını anlayamıyorum. :?: :?
 
konu biraz eskimiş ama ben de bir şeyler yazmak istedim.
eğer #başv hatası vermesini istenmiyorsan hücrenin başvurduğu hücreyi silmemeye çalış. çünkü bir kere #başv hatası verirse galiba nereye başvurduğunu unutuyor excel. onun için hücre değerini silmeden değiştirmeye veya ille de içini boşaltacaksam ehata ile kontrol ettirmeye çalışıyorum. Kolaylıklar.
 
Selamlar

Yardımlarınıza çok teşekkürler
 
Geri
Üst