DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Ben boşuna bir formül veya kod vermem.Mutlaka denemişimdir.Çok nadir bazen kafam karışıksa olabilir ama bu çok nadirdir.O yemiyor hocam sonuç yanlış çıkıyor.Örneği kontrol edin isterseniz.
Problemde orda zaten o hücreleri tek tek delete etmem çok zor size gönderdiğim tablonun sadece bir kısmı... aslında hücrelerde boşluk karakteri yok başka bişi var ama çözemedim çünkü boşluksay fonksiyonunu kullandıgında onları boşluk kabul edip sayıyor. ama bag_deg_dolu_say dolu görüyor... sanırım egersay bu problemi çözecek ama çıkamadım içinden....Ben boşuna bir formül veya kod vermem.Mutlaka denemişimdir.Çok nadir bazen kafam karışıksa olabilir ama bu çok nadirdir.
Hücrelerin içinde veri var.Boşluk karakteri var.Siz boşluk karakterini değer yok sanıyorsunzu ama boşlukta bir değerdir.
Siz görmüyorsunuz ama var.
Hücreyi delete ile temizleyin ve durumu gözlemleyin.![]()
Tek tek delete etmeyin hepsini topluca seçin ve delete edin.Problemde orda zaten o hücreleri tek tek delete etmem çok zor size gönderdiğim tablonun sadece bir kısmı... aslında hücrelerde boşluk karakteri yok başka bişi var ama çözemedim çünkü boşluksay fonksiyonunu kullandıgında onları boşluk kabul edip sayıyor. ama bag_deg_dolu_say dolu görüyor... sanırım egersay bu problemi çözecek ama çıkamadım içinden....
Linki inceleyin.Şimdi oldu teşekkür ederim.Sizden ricam formülün açılımını yazabilirmisiniz.çok şey istedim biliorum ama :$
=BAĞ_DEĞ_DOLU_SAY(A3:N3)-EĞERSAY(A3:N3;"")
=SUM(IF(A3:N3<>"";1;0))
=TOPLA(EĞER(A3:N3<>"";1;0))