• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücreye mesaj kutusundan saat seçerek ekleme

Sayın Ömer Bey, gönderdiğiniz kodları dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum bitince bilgi vereceğim.

Sayın Ömer Bey, uzun uğraşlar sonucunda dediğiniz gibi yaptım, güzel oldu. Ellerinize sağlık.

Ekrana çıkan mesaj kutusu içerisinden istediğimiz saat seçildiği zaman mesaj kutusu otomatik kapansa olur mu?

Nedenini anlamadığım bir şekilde UserForm bozulmuş, kendi dosyamda da farklı gördüm.
Yeni şekliyle eklidir.
İyi çalışmalar...

Ekli dosyalar

Sayın turist, ellerinize sağlık, tam istediğim gibi oldu, çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun.

Hayırlı geceler diliyorum.

Userformu VBA ekranında görüntülediğinizde, sol tarafta UserForm özellikleri kısmında ShowModal özelliğini True yapın
ardından da tüm Label nesneleri için Click kodlarının End Sub satırından hemen önce Unload Me şeklinde birer satır ekleyin.

Sayın turist, ellerinize sağlık, tam istediğim gibi oldu, çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun.

Sağolun.
İyi çalışmalar...

Sayın turist bir soru sormak istiyorum, hücrelere tıkladığım zaman ister takvim mesajı ister saat mesajı neden sayfanın ortasında çıkıyor.

Tıkladığımız hücrenin altında çıkması için ne yapmak gerekir?

UserForm standart görünümü ekranın ortasındadır.
Ayarlanması halinde hücrenin herhanbgibir yerinde de konumlanabilir.Ancak; bu da bazen görüntü sıkıntılarına neden olabiliyor.
Bu haliyle daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim.

Çok teşekkür ediyorum, sayın turist.

Hayırlı geceler, hayırlı çalışmalar diliyorum.

Sağolun, iyi çalışmalar...

Sayın Ömer Bey, sizin de ellerinize sağlık, çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

Eyvallah, Sayın ERASLAN, cümlemizden.
Böylece iki alternatif oldu.
Foruma üye olduğum ilk yıllarda, sorularıma sıkça cevaplar vererek çözümler öneren Sayın turist'in de eline sağlık.

Eyvallah Sayın @turist .
Foruma verdiğiniz emek ve katkıyı bilen (benim gibi) biliyordur.

Geri