Selam,
Excel'e fazla hakim olmadığımdan, google araştırmaları sonunda,
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
For x = 1 To 350
If WorksheetFunction.CountA(Cells(x, 2)) = 0 Then
Cells(x, 3) = Format(Now, "mm")
Else
End If
Next
End Sub
esas isteğimi dolaylı olarak çözen ,böyle bir kod buldum , bu kod a veya b sütununda hücre dolu ise c sütununda karşılık gelen hücreye o ayın kaçıncı ay olduğunu rakam olarak yazıyor. Ancak en ufak işlem yaptığımda sürekli yeniden hesaplıyor ve çalışmamı engelliyor.
Esas isteğim , dosyayı açtığım anda C sütununa 350. satıra kadar açıldığı andaki ay bilgisini rakam olarak girmesi ve işlemi bitirmesi.Bu rakamı ben başka hücrelerde kullanmak istiyorum. Ancak =bugün() formuluyle yazdırdığımda rakam olarak kullanamıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Excel'e fazla hakim olmadığımdan, google araştırmaları sonunda,
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
For x = 1 To 350
If WorksheetFunction.CountA(Cells(x, 2)) = 0 Then
Else
End If
Next
End Sub
esas isteğimi dolaylı olarak çözen ,böyle bir kod buldum , bu kod a veya b sütununda hücre dolu ise c sütununda karşılık gelen hücreye o ayın kaçıncı ay olduğunu rakam olarak yazıyor. Ancak en ufak işlem yaptığımda sürekli yeniden hesaplıyor ve çalışmamı engelliyor.
Esas isteğim , dosyayı açtığım anda C sütununa 350. satıra kadar açıldığı andaki ay bilgisini rakam olarak girmesi ve işlemi bitirmesi.Bu rakamı ben başka hücrelerde kullanmak istiyorum. Ancak =bugün() formuluyle yazdırdığımda rakam olarak kullanamıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...