• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hücreye girilen isimdeki dosyanın açma linki yan hücreye getirme

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
merhaba benim şöyle bir sorum var hücrelere verileri giriyorum ad soyad falan kaydete basınca bunu bir kalasöre kaydediyor ve birde listeye ekliyor listeye eklerkende bir link oluşturuyor benim isteğim ise ad hücresine adı soyadı yazınca yandaki bir hücreye var olan link i getirmesi ona tıkladığımda kaydedilen dosyayı açması yadımlar için şimdiden teşekkürler

Örnek bir dosya eklerseniz, daha hızlı sonuç alırsınız.

DOSYAYA BURADAN http://s2.dosya.tc/server/c7vkvf/KAYITLAR.rar.html ULAŞABİLİRSİNİZ ŞÖYLE ANLATAYIM AD SOYAD GİRİŞİ YAPINCA HASTA KAYITLIYSA KAYITLI HASTA DİYOR BENDE BU KAYITLI HASTA YAZAN YERİN YANINA ÇERÇEVE YAPTIM ONUN İÇİNDE AÇILACAK DOSYANIN LİNKİ ÇIKSIN İSTİYORUM LİSTE SAYFASINDA LİNK OLUŞTURUYOR O LİNKİ İSTEDİĞİM HÜCREYE BAĞLAYABİLİRSEK SÜPER OLACAK BİR ÇOK YOL DENEDİM AMA BECEREMEDİM SİZİN YARDIM EDEBİLECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM FARKLI BİR ÇÖZÜM VARSA MESELA AD SOYAD YAZINCA BUL TUŞU OLUR ONA BASINCA LİNKİ GETİRİR ARTIK HERTÜRLÜ FİKRE AÇIĞIM. DOSYA HER KAYIT YAPIŞINDA YADA KAYIT SİLİŞİNDE SAYFALARI GİZLEYİP KORUMAYA ALIYOR ŞİFRESİ YOK BİLGİNİZE CAPSLOCK AÇIK KALMIŞ KURUSURA BAKMAYIN

Son düzenleme:
sanırım bir alternatif bulamadık arkadaşlar, ne denediysem illegal yollardanda bir sonuca varamadım böyle kalacak gibi

Geri