• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücreye eklediğim takvim hücreye her başvurduğumda biraz daha büyüyor.

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 Türkçe
Merhaba;
Ekli dosyamda tarih hücresine eklediğim takvim her zaman değil, ama bazen hücreye her başvurduğumda daha da büyük açılıyor. Bunu tetikleyen bir şey var ama bir türlü anlayamadım. Bazen de hiç böyle bir durum olmuyor. Acaba sürekli aynı boyutta olması için bir kod yazılabilirmi, yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla

Ekli dosyalar

Merhaba,

Sanki dosyada virüs var gibi geldi bana.

Merhaba;
Hocam ilginize teşekkür ederim, bir kamu kuruluşunda çalışıyorum, Bilgisayarlarımız ağ üzerinden sürekli güncel virüs kontrolünde ama olabilirmi acaba

Merhaba,

Bende kamu kuruluşunda çalışıyorum ve anti virüs bizde de var ve sürekli güncellenir. Virüs uyarısı aldım o yüzden yazdım.

Merhaba;
Hocam özür dilerim, bunu durumu belirtmek için yazdım, haklı olabilirsiniz, çünkü bu olay kendi bilgisayarımda bir defa oldu daha çok başka arkadaşlarımın bilgisayarlarında meydana geliyor

Selamlar,

Yolluk Giriş isimli sayfanızın kod bölümündeki Selection_Change kodunu aşağıdaki şekilde değiştirip denermisiniz.

Kod:
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
    If [B102] = 1 Then
    Calendar1.Visible = False
    Calendar1.Width = 200
    Calendar1.Height = 150
    Else
    If Not Intersect(Target, [L14,V14,V16,V18,V24,BL18]) Is Nothing Then
       Calendar1.Visible = True
       Calendar1.Top = ActiveCell.Top + 20
       Calendar1.Left = ActiveCell.Left + 0
    Else
        Calendar1.Value = Date
        Calendar1.Visible = False
        Calendar1.Width = 200
        Calendar1.Height = 150
    End If
    End If

If Not Intersect(Target, [L16,O16,R16,O18,R18,L18,AN3,AN14,AN16,L20,L26,AN18,BL26]) Is Nothing Then
        SendKeys "%{down}"
    End If
End Sub

Geri