• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hücreye çift tıklayınca takvim

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
iyi çalışmalar dilerim herkese
ekdeki dosyada bir takvim çalışması var a-b-c sütunlarında çift tıklayınca takvim çıkıyor bunu kendi çalışmama nasıl eklerim veya yeni bir çalışm asayfasında nasıl uygularım
birde burda ay bölümünde şubat yerinde şub yazıyor diğer aylarda kısa bu nasıl tam olarak ay yazdırıla bilir
birde takvimin rekgi ve sayıların puntları nasıl değiştirile bilir

Ekli dosyalar

Merhaba !!! doğru anladı isem ;önce takvimi görünür yapın , daha sonra geliştirici sekmesinde tasarım modunu tıklayın, hemen sağındaki özellikler sekmesinden gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz. saygılar!!! Tarifim 2007 versiyonuna göredir.

ilginiz için teşekkür ederim sorularımın birazını cevaplamışsınız
ancak bu takvim çalışmasını yeni bir sayfaya nasıl uygulayacağım onu anlata bilirmisiniz

Merhaba !!! tam bilgim olmamakla beraber Vba editörünü açarak oradaki kodları sayfanıza uyarlayabilirsiniz Vba editörünü Alt-F11 tuş kombinasyonu ile de açabilirsiniz.
Sayfa1 kod sayfasındaki calender1. Visible =false takvimi görünmez true görünür yapar sanırım.Saygılar!!!

ilginiz için teşekkür ederim ancak olmadı üç sayfada kodlar var üçününe ilgili yerlere yapaştırdım bir takvimide yapıştırdım çalşmadı hata veriyor

ilginiz için teşekkür ederim ancak olmadı üç sayfada kodlar var üçününe ilgili yerlere yapaştırdım bir takvimide yapıştırdım çalşmadı hata veriyor
Merhaba
Hata veren dosyayı ekleyebilirmisiniz.

dosya ekde sayfa1 deki kodları ilgili yerelerine yapıştırdım birde takvimi sayfa birde göründüğü gibi yapıştırdım nasıl yapılacak bilemedim

Ekli dosyalar

dosya ekde sayfa1 deki kodları ilgili yerelerine yapıştırdım birde takvimi sayfa birde göründüğü gibi yapıştırdım nasıl yapılacak bilemedim
Merhaba
Kodlarınızdaki Calendar1'leri Calendar2 olarak değiştirin de Geliştirici / Tasarım modundan çıkarak deneyin

Geri