• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücret format sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan besen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

besen

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Professional Plus 2021
İngilizce
Merhaba fotoğrafta görüldüğü gibi, ikinci satırdaki kalın ve Segoe Ul, 10 font olan karakter, Number'deki virgül tuşuna bastığımda yazı karakteri MS Sans Serif ve 8 font oluyor.
Excelin hangi ayarıyla ilgili acaba?

Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• excel.jpg
    excel.jpg
    20.5 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba,
Eklediğiniz fotoğrafın boyutları, durumun anlaşılması için yeterli büyüklükte değil.

Merhaba aslında resim oldukça büyük ama, yükledikten sonra, küçülmüş. Excel dosyasını da ekledim.

Teşekkür.

Ekli dosyalar

• excel.jpg
    excel.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 5
  • ornek.xlsx
    ornek.xlsx
    16.1 KB · Görüntüleme: 6
Benim klavye düzeninde dosyanız üzerinde belirttiğiniz font değişikliği olmadı. Number virgüle basınca, hücrede mevcut değer yerine sadece bir virgül işareti yazılıyor, yazı formatı da değişmiyor. Ancak shift number virgül kombinasyonu "kes" (ctrl X" ile aynı işlevi görüyor. Ctrl + normal virgül kombinasyonu yapınca da dosyadaki tüm hücreleri ve formülleri R1C1 düzeninde gösteriyor. Aynı kısayolu tekrarlayınca eski halini alıyor.
Bu kombinasyonların hepsini bilmek mümkün müdür, bilemiyorum. Aşağıdaki linki inceleyip kendiniz karar veriniz.
http://www.excel.web.tr/f42/

.

Gecenin bu saatinde, "Number'deki virgül tuşu" nu arıyorum. Uykumu kaçıracak. Ne bu? Ben anlayamadım. Geç oldu herhalde... Ondandır.

.

Geri