Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hücrenin üzerinde linkee gelince ilgili dosyayı gösterme
http://www.excel.web.tr/f48/userform...mu-t94486.html linkindeki açıklama benim cevabımı karşılığı olmadı. İfadem yanlış oldu galiba, linkin üzerine gelince dizin içindeki dosyayı göstermek değil, dosyanın içindeki verileri görüntülemek istiyorum.
Link üzerinden gidilecek sayfaların baskı önizleme gibi ekran görüntüleri küçük resim olarak dosyada uygun bir yere yerleştirilip oradan küçük resim çağırma biçiminde bir şeyler yapılabilir belki. Kod işinden anlamam ama sadece bir fikir olarak söylüyorum. Kod yazacak arkadaşlar belki bu şekilde bir şey düşünebilirler.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.