Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı günler diliyorum bi konuda yardıma ihtiyacım var excellde tıkladığım hücrenin kenarlık rengi siyah görünüyor bunu değiştirmek mümkün müdür?
Arkadaşlar, aslında gereksiz bir soru diyeceksiniz ama. Zaten sadece görünüm açısından. Benim dosyalarımın tamamı menüsüz, yani sanki program görünümünde. Şimdi excel sayfası açıldığı zaman imleç hangi hücredeyse, o hücrenin etrafı çizgili oluyor ya. O çizginin gözükmemesi mümkün mü. Sadece...
merhabalar bu konuda internette bazı örnekler var ama tam olarak aradığım şeyi bulamadım. çalışma kitabımda 5-6 sayfa var ve tüm sayfaları tablo olarak kullanmaktayım. tam olarak yapmayı istediğim şey tablodaki herhangi bir hücreye tıkladığımda dikine ve genişliğine tabloyu taşmayacak şekilde...
Merhaba, Sürekli satır sayısı değişen bir raporum mevcut. Bu raporumda A:B, D:E, G:H hücrelerinde işlemler oluyor. Bu sütunlarda dolu olan hücrelere kenarlık eklemek istiyorum. Elimde sadece belirtilen satır kadar kenarlık eklemek için kod var. Kıymetli bilgi ve yardımlarınızı rica ederim. Dim...
Arkadaşlar Microsoft Office Ev ve İş 2019 lisanslı sürümünü kullanmaktayım ancak hangi hücrede olduğumu belli eden imleç mi deyim hareket kutucuğumu deyim kenarlıklı kısımlarda hiç belli olmuyor bu sebepten dolayı nerede olduğunu bilemiyorum. Office bunun için bir ayar varmıdır acaba? Rengini...
Arkadaşlar lisanslı office 2019 kullanmaktayım ancak excel'de işlem yaptığım hücrenin rengi hiç belli olmuyor. Excelde bu şekilde hiçbir özellik göremedim ve bazı arkadaşlarca bazı macrolar buldum denedim olmadığı gibi bazıları oldu ancak çok aşırı şekilde dosya üzerindeki işlemi(hesaplama)...
Merhabalar Sorum Şudur Resimdeki Yeşil olan herhangi hücreye tıkladığımızda orayı belirten bu kenarlık - belirteç - imleç her neyse bunun rengini değiştirebiliyormuyuz? Amacım Tıklandığında hangi hücrede olduğumuzu daha net görebilmek. Göz sıkıntısı olan bir arkadas var lenovo 15.6" pc de...
Arkadaşlar excelde hareket imlecinin rengini nasıl değiştirebilir ya da kalınlaştırabilirim? İmlecin nerede olduğu belli olmadığından hangi hücreye işlem yaptığım belli olmuyor. Teşekkürler.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.