• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücrenin;İçindeki metne göre genişlemesi

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
Slm arkadaşlar.Dosyalara baktığınız zaman ne yapmak istediğimi anlayacaksınız.Size iki sorum olacak 1.Adres veya meslek bilgilerini yazarken yazdığım bilginin başka hücreye taşmamasını istiyorum.Sanırım Bunu yaptım (Metni kaydır).Aynı zamanda yazılan metinin tamamının görünmesini istiyorum yani bir alt satır üste yazılan metin e göre otomatik olarak aşağıya doğru genişleyecek.Bunu nasıl yapabilirim.
2.Sorum Amacım tüm öğrencilerin bilgilerine ulaşabilmek; böyle bişey düşündüm.Yani iki excel dosyası Birinde Sekmeler Halinde tüm sınıflar ;İkincisinde Yine Sekmeler halinde sınıfın tüm öğrencileri.Arada köprü,Bu amaca yönelik başka önerebileceğiniz bir format var mı?(Yani şu şekilde yaparsan daha derli toplu olur gibi....saygılar.

Ekli dosyalar

Hocam, okul sayfasında bence olabilecek şekilde bir düzenleme yaptım. Öğrencilere ait tüm bilgileri adı, soyadı,sınıfı vs. ne varsa hepsini tek bir sayfada toplayıp bu sayfadaki verileri kullanan bir özet tablo oluşturdum. Ayrıca diğer sayfada ki hücreye yazdıklarınızın tamamen görülmesini istiyorsanız sütunu seçip -F sütunu- metni kaydır a basın. Bir de okul sayfasında sıra no siz listeye öğrenci no su girdikçe otomatik artacak şekilde bir formül kullandım.

Ekli dosyalar

Hocam;Emeğiniz için teşekür ederim .İşimi fazlasıyla görecek şekilde düzenlemişsiniz.Saygılar

Geri