- Excel Vers. ve Dili
- 2010 TR
Slm arkadaşlar.Dosyalara baktığınız zaman ne yapmak istediğimi anlayacaksınız.Size iki sorum olacak 1.Adres veya meslek bilgilerini yazarken yazdığım bilginin başka hücreye taşmamasını istiyorum.Sanırım Bunu yaptım (Metni kaydır).Aynı zamanda yazılan metinin tamamının görünmesini istiyorum yani bir alt satır üste yazılan metin e göre otomatik olarak aşağıya doğru genişleyecek.Bunu nasıl yapabilirim.
2.Sorum Amacım tüm öğrencilerin bilgilerine ulaşabilmek; böyle bişey düşündüm.Yani iki excel dosyası Birinde Sekmeler Halinde tüm sınıflar ;İkincisinde Yine Sekmeler halinde sınıfın tüm öğrencileri.Arada köprü,Bu amaca yönelik başka önerebileceğiniz bir format var mı?(Yani şu şekilde yaparsan daha derli toplu olur gibi....saygılar.
2.Sorum Amacım tüm öğrencilerin bilgilerine ulaşabilmek; böyle bişey düşündüm.Yani iki excel dosyası Birinde Sekmeler Halinde tüm sınıflar ;İkincisinde Yine Sekmeler halinde sınıfın tüm öğrencileri.Arada köprü,Bu amaca yönelik başka önerebileceğiniz bir format var mı?(Yani şu şekilde yaparsan daha derli toplu olur gibi....saygılar.