• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücreleri Eşitleme Problemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan extaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.

Ben yorulmam da kızmam da... Çözülemeyecek birşey göremiyorum. Ama bir yerde aksilik var herhalde...

Kusura bakmayın. Mailimi veremiyorum.

Şimdi adım adım gidelim.

Numaralar tutmuş mu? Bunlar tutmuşsa isimleri de uyarlayabilirim.

Yok tamamen olmamış derseniz, verilerin uzunluğu hiç önemli değil.

Buraya daha kısa ve dosyanıza tam uygun bir örneği ekleyin.

Bir sayfada, mevcut durumu, diğer bir sayfada da olması gereken durumu manuel olarak gösterin.

.

yurttas hocam umarım derdımı bu kez anlatabılmısımdır

tekrar tesekkurler ve ıyı calısmalar

Ekli dosyalar

yurttas hocam umarım derdımı bu kez anlatabılmısımdır

tekrar tesekkurler ve ıyı calısmalar

.

Anlamadım.

Siz benim sorduklarıma doğru dürüst cevap verin.

Bunu yapmadığınz sürece, ben bundan böyle ilgilenmiyeceğim.

Kusura bakmayın..

.

.

sızın sorduklarınıza cevap yazdıgımı dusunuyorum

ayrıca sızle dalga gecıyormusum gıbı bır ımaj cızıyorsunuz yanı kusura bakmayın ama daha nasıl anlatabılırım bılmıyorum ben vıdeo bıle koydum daha ne yapabılırım

evet sayılar tutmus ısımler ortusmuyor

bana manuel anlatın demıssınız ektekı exel de anlatmaya calıstım

yanı ne bekledıınızı anlamıyorum ınanın yada daha nasıl anlatabılırım sorusunun cevabı bende yok bıde tehtıd eder gıbı sızınle ılgılenmeyecegım demenız cok cocukca

forum acmıssınız ınsanlara yardım edelım bılmyenlerde yararlansın dıye ama sız egolarınızı ınsanların uzerınde tatmın etmekten baska bır sey yapmıyorsunuz

exel bılmıyorum ne yapabılırım yardım ıstıyoruz onda da ınsanları kendınızden sogutuyorsunuz helal olsun yardım ısteyıpte bu kadar assaglandıgım baska bır olay gormedım

pasa gonlunuz nasıl ısterse o sekılde davranın

ıyı gunler

.

1. Forumu ben açmadım. Ve sahibi ben değilim. Ben de sizin gibi bir üyeyim.

2. Size veya bir başkasına yardım etme diye bir zorunluluğum yok. Bunu amatör bir ruhla elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.

3. Forumda neler yaptığımı merak ediyorsanız, tarafımdan sadece açılmış konulara bakın. Çözüm bulduğum sorular cabası... Peki sizin bu Forumda katkınız ne acaba? Laf...

4. Soru sormasını bilmiyorsanız veya sorduklarıma tam tamına yanıt vermesini bilmiyorsanız benim yapabileceğim bir şey yok.

Onun için ben sorunuzla ilgilenmiyeceğim derken, tabii ki bu benim keyfimin bileceği bir şey. Size karşı da herhangi bir zorunluluğum yok. Aslında benim hatam ilgilenmek oldu.

.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri