Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
Tabloların ay isimleri önemli. Yani tablo bu yapıya özel nedeni ise tablolarda F1 hücrelerindeki formül ile bir önceki aydaki en yüksek rakamın alınması. Bunun dışında tarihi istediğiniz gibi değiştirirebilirsiniz.
Aslında bu çalışma bence eksik yada yetersiz.
-Bir sayfada tatil günleri yada eğitim dışı olması gereken günleri belirten bir tarih olmalıydı.
-Daha sonra sayfalar oluşturulmalı bir hücrede ay seçimi olmalı ve tablo tatil günü dışındaki günleri kendi oluşturmalıydı.
O zaman yıl yada tarih seçiminin bir anlamı olur, F1 hücresi formülü daha değişik düzenlenerek kendi sayfasının bir önceki ayından veri alabilirdi.
hocam sizin dediğinizi yapmaya çalıştım ama yapamadım.Hatta nöbetçi öğrenci kaç kişi olacağını da seçebilsem ona göre program nöbet hazırlasa...Yardımcı olurmusunuz hocam dediğiniz gibi yapsak...
hocam elinize sağlık çok güzel olmuş.Sitede daha önceden yapılmış bir nöbet hazırlama programı buldum.Ara yüzü de güzel.Bu program üzerinde isterem 2,3,4,5 yada 6 nöbet yerine göre nöbet hazırlama mümkün olurmu.Bu şekilde olursa hem öğrenci hem öğretmen nöbet programını hazırlamak mümkün olur.Sizi de yoruyorum ama hocam hakkınızı helal edin.çizelge sayfasının yanına 2 kişilik,3 kişilik,4 kişilik,5 kişilik ve 6 kişilik nöbeti hazırlarsa süper olur...
Arkadaşlar ekte verdiğim nöbet programı 4 nöbet yerine göre.Ben bunu 2 ve 3 nöbet yerine göre düzenlemek istedim,yapamadım yardımcı olurmusunuz lütfen...
Merhaba;
Anlaşılan bu formatta ısrarlısınız.
Bir paylaşımdan bir tabloyu kendinize göre düzenlemek ve yardım almak isterseniz tabloyu aldığınız yerde bunu belirtirseniz daha doğru olur.
Tabloyu yapan arkadaşın hoşgörüsüne sığınarak gerekli düzeltmeyi yaptım.
İnceleyin.
İyi çalışmalar.
Not: aynı konu ve aynı tablo ile ilgili birden fazla konu açmayın. Bu sorunuzun taşınmasından başka bir işe yaramaz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.