• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücreleri bir birine eşitleme..

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürü sizlere bir borç bilirim.

Benim sorunum şu arkadaşlar;
Excel sayfamda "Ana", "10A" ve "10B" diye sayfalar var. "Ana" isimli sayfada bir liste var, bu liste A1 hücresinde. A1 hücresindeki değere göre "10A" veya "10B" deki bilgiler "Ana" isimli sayfaya yüklensin istiyorum. Ve "Ana" isimli sayfada değişiklik yaptığımda değişikliğin ilgili sayfaya da yansımasını istiyorum. Bu isteklerimi yapabilmem mümkün mü? Siz değerli arkadaşlarım yardımcı olursanız beni çok ama çok sevindirmiş olacaksınız..

. . .

Merhaba.

10A ve 10B sayfalarında A1 hücresine
Kod:
=ana!A1
formülünü yazınız.
. . .

Öncelikle teşekkür ederim. Ama derdimi tam olarak anlatamadım sanırım. Ana isimli şunlar var diyelim;

Sınıf, Numara, Ad, Soyad, Not.Ana isimli sayfanın Sınıf yazan hücresine 10A yazdığımda, 10A sayfasından numara, ad, soyad, not değerleri gelecek. 10B'yi seçtiğimde ise; 10B sayfasındaki değerler gelecek. Daha sonra bu değerleri Ana isimli sayfadan değiştirdiğimde, 10A veya 10B sayfalarında değerlerde değişecek bunu nasıl yapabilirim?

Arkadaşlar aciliyeti var yok mu bu işlemi bana anlatabilecek biri Allah rızası için yardımcı olunuz

Örnek dosya ekleseydin daha hızlı çözüm bulabilirdin sanırım

Umarım hızlı bir şekilde yardım edersiniz. Ben de bir an önce tamamlamaya çalışırım

Ekli dosyalar

Geri