• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücreleri Biçimlendirme Sorunu

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013
İngilizce
Herkese merhabalar,
Elimdeki çalışmada "D" ve "E" sütunlarının "gg.a.yy "@ "ss:dd;" formatında gözükmesini istiyorum. Ancak Format Cells'e bastığımda hiçbir şekilde hücrenin formatını değiştiremiyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Yardım ederseniz sevinirim. Dosya ektedir. Şimdiden teşekkürler.

Not: Bahsettiğim sorun bütün hücrelerde yok. 1370-1400 arası, 1500-1600 arası, 1700-1900 arası şeklinde gidiyor.

Son düzenleme:
Merhaba,

Ben bir terslik göremedim, istediğim gibi formatı değiştirdim.

Çok özür diliyorum. Eksik bilgi vermişim, yeni farkettim. Bahsettiğim sorun bütün hücrelerde yok. 1370-1400 arası, 1500-1600 arasını örnek olarak söyleyebilirim mesela. Şunu da belirtmek isterim, bir yanlışlık olmasın. Bahsettiğim formatı değiştirilemeyen hücreleri elle girmedim. Kopyala-yapıştır şeklinde doldurdum hücreleri.

zannımca hücre sonunda bulunan saniyeler nedeniyle belirttiğiniz formata çevrirmiyor.

Merhaba,

Biçimlendirme yaptığınız hücrelerde tarih ile saat arasında iki boşluk var. Yapamadığınız hücrelerde ise bir boşluk var. Sorun bundan kaynaklanıyor.

zannımca hücre sonunda bulunan saniyeler nedeniyle belirttiğiniz formata çevrirmiyor.

Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Saniyeleri silince format istediğim gibi oluyor. Ancak önceki hücrelerde de verileri saniyeleri ile beraber kopyalamıştım, o zaman bir sorun çıkmamıştı. Bir de bütün saniyeleri tek tek elle mi silmem gerekiyor? Daha kolay bir yolu var mıdır?

Hocam benim excel bilgim yoktur. sadece bi baktım. Ama Korhan Bey bu işin uzmanı. Ne diyorsa doğrudur.

Merhaba,

Biçimlendirme yaptığınız hücrelerde tarih ile saat arasında iki boşluk var. Yapamadığınız hücrelerde ise bir boşluk var. Sorun bundan kaynaklanıyor.

Yanıtınızı yeni gördüm. Gerçekten teşekkürler. Dediğiniz gibi yapınca format düzeliyor. Tek tek yapmak gerekecek sanırım.

Düzeltme: "Find&Replace" ile hallettim. Herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Geri