• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hücrelere ses ile veri girişi

excelde hücrelere ses ile veri girişi mümkünmü.yapmak istediğim örneğin öğrenci notlarını girerken ben mikrofona söylediğimde rakamları yazarmı

Zannımca ek programlar aracılığıyla böyle bir şey mümkün.

Şu şekilde bir program tanıtımı buldum
DikteLive kullanıcılarının bilgisayarlarını konuşarak yönetebilmeleri ve aynı zamanda konuştuklarını dış ekrana yazdırabilmeleri amacıyla geliştirilen duybeni ile
Bir program veya işletim sistemi komutunu çalıştırabilir, istediğiniz bir dosyayı kolaylıkla açabilirsiniz
Aktif ekranda bulunan butonları tetikleyebilirsiniz
Adresinizi, eposta adresinizi, telefonlarınızı veya imzanızı aktif bilgi giriş ekranlarına yazdırabilirsiniz
CTRL+C , ALT+F4 , CTRL+X gibi sık kullandığınız Kısayolları (Short-Cut) tetikleyebilirsiniz
Otomatik özel komutlar yardımıyla, tarih, saat, aktif kullanıcı adı gibi komutun işletilmesi sırasında hazırlanacak bilgilerin yanında özel işletim sistemi komutlarının da işletilebilmesini sağlayabilirsiniz
Konuşmalarınızı klavye ile yazabileceğiniz hemen her alana yazdırabilirsiniz.

kolaysinavanalizi.com adında sınav analizleri yapabileceğimiz bir site var.demo olarak deneyebiliyorsunuz burada not girişleri sesle yapılabiliyor hemde çok hızlı şekilde.bunu görünce excelde kullandığım analizx programındada böyle bişey yapabilirmiyim diye düşünmüştüm ama böyle b ir özellik yok galiba.

Geri