• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hücrelere değer formülü uygulama

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
tekar merhaba sizin başınızı son bir konuyla ağrıtacam ekte verdiğim dosyada ufak bir görevim kaldı yapmam gereken sonrası bitti.

Dahili komutları kullanarak C104 ile C106 arasındaki komutları değerlerle değiştirin.

A108 hücresinde kullandığınız komutları yazın demiş ( o komutları artık ben yazarım da değer komutu için yardım lazım)

Ekli dosyayı görüntüle rainbow.xlsx

pivot bölümünde kaydettim herhalde orada kalmıştır...

teşekkürler

BU işinizi görür mü?
Kod:
Sub A()
[C104] = [C104]
[C105] = [C105]
[C106] = [C106]
End Sub

pek anlayamadım usta ya makro oluşturuyor hücreleri seçip makroyu çalıştırıyorum ama bir hareket olmuyor formülleri siliyor

evet bu bir makro çalıştırdığınız zaman hücrenin içindeki formülü siliyor ama hücre değeri aynen kalıyor
komutlar değerlerle değiştirin demiş ya ben o hücrenin içindeki formülü, hücre değeriyle değiştirme olarak algıladım

tekar merhaba sizin başınızı son bir konuyla ağrıtacam ekte verdiğim dosyada ufak bir görevim kaldı yapmam gereken sonrası bitti.

Dahili komutları kullanarak C104 ile C106 arasındaki komutları değerlerle değiştirin.

A108 hücresinde kullandığınız komutları yazın demiş ( o komutları artık ben yazarım da değer komutu için yardım lazım)

Ekli dosyayı görüntüle 159774

pivot bölümünde kaydettim herhalde orada kalmıştır...

teşekkürler

ne yalan söyleyeyim sorudan çok fazla bir şey anlamadım. sakın bahsettiğiniz şey hani hücreleri seçip sağ tuş/özel yapıştır / değerleri yaptığımız işlem olmasın. yoksa bu işlemi formül kullanarak başka bir yerde mi yaptıracağız. eğer öyleyse de =sayıyaçevir(C104) gibi bir işlem yapabilirsiniz.

Geri