• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hücrelerden bağ yapıştırma yardımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhasebeciyiz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016
64 Bit
arkadaşlar dosyamı ekte sunmuş olup açıklama dosyam içerisindedir.

Yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar

Son düzenleme:
Sizden aşağıdaki konuda birkaç şey istenmiş siz onlara cevap verip sonuç alacağınıza aynı konuyu tekrar açmanız biraz tuhaf. Aynı sorun hakkında çok konu açmak çözüm bulma anlamına gelmez. Lütfen açtığınız konu sonuçlanana kadar sizden istenenleri verin cevap alın.
Önceki konunuz.

Sizden aşağıdaki konuda birkaç şey istenmiş siz onlara cevap verip sonuç alacağınıza aynı konuyu tekrar açmanız biraz tuhaf. Aynı sorun hakkında çok konu açmak çözüm bulma anlamına gelmez. Lütfen açtığınız konu sonuçlanana kadar sizden istenenleri verin cevap alın.
Önceki konunuz.

sayın vardar
verilen kodlar çözüm olmadığı için yeni konu açılmıştır.konu sonuçlanmamıştır.son paylaşımda istenen bir durum yoktur.talep güncel denilmiştir.Ancak netice yokki ne söyleyelim.

Yardım yapmak kişinin inisiyatifine kalmıştır.Yapılmamıştır.yeni konu açılmıştır.Ozaman bu konuyu silin lütfen.

Lütfen yanlış anlamayın. Arkadaş demişki.
Merhaba.

Ya ben anlamadım ya da farklı bir durum var.

Örnek belgenize göre; sablon adlı sayfanızdaki A8, D4, A12, D16 hücreleri için,
hedef sayfasının B11 hücresini adres gösteriyorsunuz (diğerleri için de benzer durum var)
Bunun anlamı nedir?

Yukarıdaki husus yok sayılırsa ve örneğin sablon adlı sayfadaki sadece A8 hücresinin,
hedef sayfası B11'e aktarılacağı düşünülürse neden doğrudun B11 hücresine =sablon!A8 şeklinde formül yazmıyorsunuz?

Böylece hedef adlı sayfayı çoğalttığınızda, bu formül orada kaldığına göre,
yeni kopya sayfanızda B11 hücresinde hep sablon sayfası A8'deki değeri alırsınız.

Bağ yapıştır'dan maksatınız anlaşılmıyor doğrusu.
.
siz makadınızı yazmamışsınız.
Vermis oldugum kod isinizi gormedi mi acaba

Arkadaş bir kod yazmış sonucunu öğrenmek için cevap beklemiş.

Sizler istenilenene cevap vermezseniz bizler nasıl cevap verelim.

Önceki konuda meramım tekrardan ifade edilmiştir. Lütfen bu iletiyi siliniz.Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri