• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hücreden yazı almak

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Ofis Profesyonel 2019 x64 TR
Merhaba arkadaşlar;

=Betonarme!D2 hücreden bu şekilde yazıyı alıyorum.. başka bir sayfaya..

Yapmak istediğim : d2 hücresindeki örnek : deneme01 yazısını aynısını yazdırmak..

yardımcı arkadaşlar şimdiden teşekkürler..

Ne istediğinizi tam olarak anlayamadım.

D2 hücresinde deneme01 diye bir yazı var. bunu =betonarme!d2 diyerekten başka sayfaya alabiliyoruz...,, yapmak istediğim : yeniden yazıyormuş gibi olmasını sağlamak. yani hücreye tıkladığımda, =betonarme!d2 değilde, deneme01 görünmeli...

Merhaba,

Dediğiniz şekilde yapmak için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz.

Formüllü hücre üzerindeyken formül çubuğuna tıklayıp F9 tuşuna basarak değeri elde edebilirsiniz.
Ya da veri doğrulama işlemini kullanabilirsiniz. Bu özellik için forumda örnekler var.

eğer hücrede formülün sonucu değil de formülün kendisi görüntüleniyorsa
şerit / formüller / formül denetimi / formülleri göster
'den ayar yapılabilir.

Merhaba,

Dediğiniz şekilde yapmak için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz.

Formüllü hücre üzerindeyken formül çubuğuna tıklayıp F9 tuşuna basarak değeri elde edebilirsiniz.
Ya da veri doğrulama işlemini kullanabilirsiniz. Bu özellik için forumda örnekler var.

merhaba. cevap için teşekkürler. F9 işime yaradı. tamamdır.. veri doğrulamayı nasıl kullanabilirim..?

Merhaba,

Forumda veri doğrulama ifadesi ile arama yapın. Birçok örnek link karşınıza çıkacaktır. İncelerseniz nasıl yapacağınızı da öğrenmiş olursunuz.

veri doğrulama ile ilgili daha önce bir çalışmam olsaydı., forumdaki linklerden yaralanabilirdim.. ama ilk çalışma olacak. o yüzden küçük bir örnek gönderebilirseniz sevinirim.. saygılarımla..

Geri