Merhaba...
Değerli arkadaşlar okulda öğretmenler için yapmış olduğum bir nöbet programım var bu programda bazı sıkıntılar mevcut bu sıkıntılardan kurtulabilmek için yeni bir düzenlemeye gitmem gerekti.
sizden ricam bir makroya ihtiyacım var kod bilgim olmadığı için ben yapamadım.
istediğim şey şu:
111 isimli sayfamda B sütununda nöbetin ait olduğu gün ( Örneğin:02.05.2016 ) var
4. satır pazartesiyi ÖRN: 02.05.2016
5. satır salıyı ÖRN: 03.05.2016
6. satır çarşambayı ÖRN: 04.05.2016
7. satır perşembeyi ÖRN: 05.05.2016
8. satır cumayı ÖRN: 06.05.2016
ifade etmekte ve C-L arası on hücrede nöbet görevi verilen öğretmenler var
yani beş satır on sütunluk bir alan
Bir haftanın nöbeti belirlenince aktar tuşuna basarak bu bilgileri 222 adlı sayfada ilgili tarihin olduğu alana kopyalamalı. beş gün için belirlenen her öğretmen ilgili günün olduğu satır ve sütuna aktarılmalı
Bir yıllık nöbetin tamamı 222 sayfasında birikeceği için her hafta farklı tarihler aktarılacak
222 de de B sütunu tarihi C-L arası öğretmenlerin isimlerini içermekte
yaptığım işte adaleti sağlamak ve kimsenin hakkını yememek gerek. eski tasarladığım programda insanlar mağdur oldular yaşayıp gördüm. elimden geldiğince daha iyisini yapmaya çalışıyorum
yapacağınız yardım için şimdiden çok teşekkür ederim.
Elinize emeğinize sağlık
Değerli arkadaşlar okulda öğretmenler için yapmış olduğum bir nöbet programım var bu programda bazı sıkıntılar mevcut bu sıkıntılardan kurtulabilmek için yeni bir düzenlemeye gitmem gerekti.
sizden ricam bir makroya ihtiyacım var kod bilgim olmadığı için ben yapamadım.
istediğim şey şu:
111 isimli sayfamda B sütununda nöbetin ait olduğu gün ( Örneğin:02.05.2016 ) var
4. satır pazartesiyi ÖRN: 02.05.2016
5. satır salıyı ÖRN: 03.05.2016
6. satır çarşambayı ÖRN: 04.05.2016
7. satır perşembeyi ÖRN: 05.05.2016
8. satır cumayı ÖRN: 06.05.2016
ifade etmekte ve C-L arası on hücrede nöbet görevi verilen öğretmenler var
yani beş satır on sütunluk bir alan
Bir haftanın nöbeti belirlenince aktar tuşuna basarak bu bilgileri 222 adlı sayfada ilgili tarihin olduğu alana kopyalamalı. beş gün için belirlenen her öğretmen ilgili günün olduğu satır ve sütuna aktarılmalı
Bir yıllık nöbetin tamamı 222 sayfasında birikeceği için her hafta farklı tarihler aktarılacak
222 de de B sütunu tarihi C-L arası öğretmenlerin isimlerini içermekte
yaptığım işte adaleti sağlamak ve kimsenin hakkını yememek gerek. eski tasarladığım programda insanlar mağdur oldular yaşayıp gördüm. elimden geldiğince daha iyisini yapmaya çalışıyorum
yapacağınız yardım için şimdiden çok teşekkür ederim.
Elinize emeğinize sağlık