• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücredeki değer değişimi

Korhan Ayhan;

Hocam ; Yanlış anlamayın ama, Bazen sorular çok net ve açıklayıcı olmayabilir.. Yani Sizin istediğiniz şekilde gelmeyebilir. Yurttaş hocam bir örnekleme yapmış. Bende Evet böyle olabilirdi dedim.., ama soru öyle değil. Ben uzun zamandır siteye üyeyim. soru , sorma şekillerini biliyorum.. ve bu site sayesinde Excel de oldukça yol katettim. Burda sizlerin büyük emeği var. Şu ana kadar hiçbir sorum askıda kalmadı. %98 i cevaplandı. Saygılar..

Yanlış anlamıyorum...

Ama üyelerimizin de bizleri iyi anlaması gerekiyor. İşimizin gücümüzün arasında sizlere hızlı şekilde yanıt vermeye çalışıyoruz. Cevabı yazıyoruz. Küt arkasından "Hocam teşekkür ederim fakat bende hata verdi" diye bir yanıt alıyoruz. Bir çoğumuz sizlere cevap verirken elimizde örnek dosya olmadığı zaman boş dosyalarda sorunuzu test edip deneyerek çözüm yolu sunuyoruz. "Hata verdi" ya da "Olmadı" yanıtları bu durumda konunun gereksiz yere uzamasına sebep oluyor. Diyebilirsiniz burası forum ortamı konu istediği kadar uzasın. Ama bizlerin vakitleri maalesef çoğu zaman kısıtlı oluyor. Cevap verdiğimiz soruya tekrar tekrar cevap yazmak bazen hoş olmuyor. Forumda bu şekilde açılmış o kadar çok başlık var ki...

Sizi eleştirirken anlatmak istediklerim bunlardı. Sonuçta bu başlığı ilgi duyan birçok üyemiz okuyacak ve yazdıklarımdan kendilerine bir pay çıkaracaklar. En azından öyle umuyorum.

İyi çalışmalar dilerim...

Hocam Merhaba. Aşağıdaki Kodda bulunan D23 adresini iptal edip, I8 ve I19 aralığında geçerli olması için nasıl bir değişiklik yapmalıyım..

Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
  On Error GoTo 10
    If Target.Address(0, 0) = [B][COLOR="Red"]"D23"[/COLOR][/B] Then
        Application.EnableEvents = False
        Target.Formula = "=" & Target.Text
10      Application.EnableEvents = True
    End If
End Sub

*** BU SORU ÇÖZÜMLENMİŞTİR.. ***

Son düzenleme:
Geri