- Excel Vers. ve Dili
- 2007 Türkçe
Bu arada ben mb cinsine çevirirken 1024'e böldüm fakat 5.000 mb'tan gb'a dönerkende aynısı olması gerekiyor sanırım.Gerçi B.T çalışanları benden daha iyi bilir.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Bu arada ben mb cinsine çevirirken 1024'e böldüm fakat 5.000 mb'tan gb'a dönerkende aynısı olması gerekiyor sanırım.Gerçi B.T çalışanları benden daha iyi bilir.
Formülleri aşağı doğru kopyaladığımda 1048576.satıra kadar (yani çalışma kitabında son satıra kadar) son iki hücrede formül #BAŞV hatası verdi sende de muhtemelen son satırlarda bir yerde hata verdiğinden toplam alamıyorsun.Formülde normalde son iki hücrede olsa hata vermemesi lazım ama sen yinede hatalı formülü sildikten sonra toplam alırsan sıkıntı olmaz.
@SertaCSeveR'in gönderdiğinda çözümleme sayfasında verileri sayfa3'ten alırken
veri hanesi 1,023 kbyte gibi rakamlar olduğunda yani 1,000 ila 2,000 gibi rakamlar olduğunda veriyi çekerken hata veriyor. sanırım 1024e bölerek çekmesiyle ilgili birşey, bide boş hücreleri atlamıyor hatalı değer döndürüyor. bunları çözmek mümkün müdür acaba?
Ben listede sadece Kbyte yada Mbyte olarak çözümleme yapmıştım byte olabileceği pek aklıma gelmedi ama istersen onunla ilgili formüle ekleme yapılabilir.Başka bir sorum daha olacak,
Yada verideki değişik bir yazımdan kaynaklanabilir mi acaba, Bazı yerlerde Kbyte Mbyte'ın haricinde sadece Byte ( 80 Byte gibi ) geçiyor bu sebep olabilir mi acaba değerlerdeki bozulmaya?