• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücre içersindeki para birmini nasıl kopyalarım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zaxc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar,
Benim sorum ,hücre içerinde yer alan 12,34€ (veyahut 430,45 YTL gibi)şeklinde bir değerim var .Ben sadece bu değerden € (veyahut YTL) ifadesini diğer sutuna kopayalamak istiyorum.Yani sadece hücre içersinde yer alan para birimlerini diğer sutunlara kopyalamk istiyorum,rakamları değil.Bunu nasıl yapabilirim?

Sonuçta bahsettiğim hücreler binlerce olduğundan elle yazmak hem zaman hem de yanlışlık açısından pek uygun değil.

Teşekkürler

Aşağıdaki kodu deneyin.

Sub Düğme1_Tıklat()
Selection.NumberFormat = "#,##0.00 ""YTL"""
End Sub

Sayın seyittiken, yazdığınız kod çok kullanışlı gerçekten. Zamanı geldiğinde kullanılabilir. Ancak zaxc'ın istediği kod biraz farklı galiba. Benim anladığım kadarıyla zaten para birimi yazılı olan hücreden sadece para birimini almak istiyor.

Son düzenleme:
Evet serdar bey dediğiniz gibi sadece para birimlerini nasıl kopyalabilirm.

Teşekkürler

Levent bey,dosyanın neden gerekli olduğunu anlamadım.Sorum çok basit hücre içersinde ,hücre biçimlendirme ile eklenmiş para birimleri var.Bu hücreden sadece para birimi simgesini nasıl diğer hücreye kopyalabilirim?

Teşekkürler

Yukarıda vermiş olduğum kodu kendinize uyarlayıp denerseniz, istenilen sonuca ulaşabilirsiniz.

Sayın yurttas çok teşekkürler.Yine çok yaratıcı bir çözüm. Paylaşım için teşekkürler.

Geri