• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücre içerisindeki tl-krş değerini ayrı ayrı yazma

Excel Vers. ve Dili
Office 365 (Türkçe)
Hücre içerisindeki tl-krş değerini ayrı ayrı yazdırmak istiyorum yapılabilirmi.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Hakem de gelir vergisi yok Personel de gelir vergisi de kesiliyor. PERSONEL sheeti unuttum ben denedim. ama yapamadım. Onu da yapabilirmisin.
üstadım Spor Müdürlüğünde çok çok işimize yarayacak.
Emeğine sağlık. Çok sağol, varol.

Dosyanız ekte.

Kendi belgenize uyarlarsınız.

İyi günler dilerim.

Ekli dosyalar

Üstadım 4.üncü mesajınızda ki göndermiş olduğunuz dosyada personel brüt-gelir-damga-net olarak oluyor
ancak 2.mesajdaki dosya; hakem için brüt damga net ücrete göre tahakkuk ediyor. Gelir vergisi alınmıyor, bur da problem şu aday hakem farklı il hakemi farklı milli hakem farklı alıyor. 2.dosyada bu açıklamanın ışığında tekrar revize edebilmek mümkün mü.

Merhaba Sayın CAHAN.
Her türlü seçeneğe göre (personel, adaya hakem, il hakem, milli hakem gibi)
örnek verileriniz ve formülle değil elle yazılmış sonuçlar olsaydı keşke.
Bu şekilde, benim gönderdiğim belgeye bir sütun ilave edip burada personel, adaya hakem, il hakem, milli hakem bilgisini yazarak ve hesaplama sonuçları elle yazılmış şekilde bir örnek dosya yükleyebilirseniz, bir defada çözüm bulunurdu.
Örnek belgenizi bekleyeceğim (Tablo dışında başka bir alana görev türü, birim ücret, gelir v. var/yok, gibi bilgileri yazsanız da olur) .

Üstadım ozaman formülle ornek göstererek daha kolay çözüme gideriz diye düşünmüştüm,
Her türlü seçeneğe göre (personel, adaya hakem, il hakem, milli hakem gibi) demişsin ama; Personel ve hakem(aday hakem, il hakem, milli hakem) ayrı dosyada olmak zorunda
Örnek belgeyi elle yazılmış sonuçlar olarak hazırladım gönderiyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhabalar Sayın CAHAN.

Dosyanız ekte.
Sayfayı kopyalayarak tüm görev türleri için kullanabilirsiniz.

İyi günler dilerim.

Ekli dosyalar

Hayırlı geceler, Üstadım harika müthiş bir şey oldu. Hem personel hem hakem bordroları için kullandım. harika oldu. burda bir şey sorucam henz fazla unvan olmadı unvan olursa ücretleri aşağıya doğru ekleyebilirmiyim.

Tekrar merhabalar Sayın CAHAN.

Ekteki belgede yer alan açıklamaları dikkate alarak belgenizi istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Ekteki belgede öncekinde yer alan formülleri biraz değiştirdim, yenilerini kullanınız.
Belge içinde açıklamalar yazdım.

İyi günler dilerim.

Ekli dosyalar

Geri