• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hücre içeriğini koşullu silme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan orhanus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007
herkese kolay gelsin hücre içindeki bir veride tekrara başlayan aynı metinden sonrakileri silmek istiyorum ama yapamıyorum bu konuda fikri olan varmı acaba
örnegin;
HİLMİ KAHRAMAN tarafından ölçü krokisinde A harfi ile Samanlık , ŞÜKRÜ KAHRAMAN tarafından ölçü krokisinde B harfi ile Ahır, HİLMİ KAHRAMAN tarafından ölçü krokisinde C harfi ile Bir Katlı Kargir Ev, D harfi ile Bir Katlı Kargir Ev, E harfi ile Depo, MEHMET ATEŞOĞLU tarafından ölçü krokisinde A harfi ile Bir Katlı Kargir Ev, B harfi ile Ahır, MUSTAFA ŞAHAN tarafından ölçü krokisinde A harfi ile Depo, B harfi ile Bir Katlı Kargir Ev, ALİ KARADAY tarafından ölçü krokisinde A harfi ile Bir Katlı Kargir Ev, OSMAN ÇİFTÇİ tarafından ölçü krokisinde A harfi ile Bir Katlı Kargir Ev, HALİL İBRAHİM GÜLER tarafından ölçü krokisinde A harfi ile Ahır, ....

MEHMET ATEŞOĞLU tarafından ölçü krokisinde A harfi ile diye başlayan tekrar yani A harfini ve ondan önceki ilk ismi dahil olmak üzere gerisini silmem gerekiyor fakat nasıl bir koşul yazabilirim çözemedim..

dosyanızın kısa bir örneğini eklerseniz
dosya upload sitelerine
yardımcı olmaya çalışırız

yinelenenleri kaldır seçeneğini denediniz mi?

ilginiz için teşekkür ederim sorunu çözdüm kolay gelsin..:)

Geri