• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücre dolu ise kopyala değilse kopyalama.

Excel Vers. ve Dili
Excel2017 ingilizce
Merhabalar, çalıştığım şirket de bir rapor hazırlamam gerekiyor. İsteğim şu bir B sütunu dolu ise A sütunundaki ismi yaz, boş ise hiçbir şey getirme boşlukta getirme. Yardımcı olabilecek arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

şu formülü deniyorum =IF(AND(Sheet1!B:B>0);Sheet1!A2;" ") ama bu şikayeti olmayanları boş atıyor ben hiçbir şey yapmasını istemiyorum, sadece ve sadece şikayeti olanları yazsın.

Saygılarımla.

Merhaba,
Aşağıdaki formülün anlamı şudur:
B sütunundaki hücre dolu ise A sütunundaki hücreyi yazdır. Değilse hiçbir şey yazdırma.
Kod:
=EĞER($B2<>"";$A2;"")

Cevabınız için teşekkür ederim, ama bu formülde B sütununda data yoksa boşluk getiriyor yine filtreleyip boş hücreleri gösterme demem gerekiyor. Benim tam olarak istediğim data varsa getirsin data yoksa boşluk atmasın.

saygılarımla.

.... data yoksa boşluk getiriyor yine filtreleyip boş hücreleri gösterme demem gerekiyor. Benim tam olarak istediğim data varsa getirsin data yoksa boşluk atmasın.....

Boşluk oluşmasını istemiyorsanız, en sondaki "" (çift tırnak) arasına "Sorun yok" veya "Şikayet yok" yazınız. Böylece boşluk oluşmaz. Örnek dosyanız olmadığı için yardım çabalarımız sınırlı kalıyor.

Geri