Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir konuda destek rica edicem örneği ekte gönderdim
örnek içerisinde gerekli olan açıklamayı yaptım. bu konuda bana yardımcı olursanız
sevinirim.
saygılarımla
sanırım bir problem oldu
şöyle ki ; örnek dosya içindeki turuncu alana girdiğim verileri GÜNSONU sekmesine , sekmedeki şekli ile aktarmak istiyorum.
Bu olay 11 sekme içinde aynı şekilde aktarılcak.
Diyelim ki ilk sekmede işlem oldu fakat diğerlerinde olmadı boş kaldı.gün sonu sekmesine sadece işlem görmüş sekmenin ya da sekmelerin verileri aktarılacak.
aktarma işlemi gerçekleştikten sonra GÜN SONU sekmesimesindeki buton yardımıyla ;
tıkladığımda;burdaki veriler c:\2013 yılı günlük emir listesi.xls dosyasına aktarılıcak.Bu şekilde gün gün tek dosya içinde görme imkanı sağlamak istiyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.