• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücre değerini diğer hücredeki değerle kontrol edip doğru olup olmadığını belirleme

Excel Vers. ve Dili
Office 365 (Türkçe)
Hücre değerini kontrol edip, diğer hücredeki değerle kontrol edip doğru olup olmadığını belirlemem ve düzeltmem gerekiyor. Nasıl yapabilirim.

Ekli dosyalar

selam
eki inceleyiniz...
kolay gelsin..

Son düzenleme:
Mükemmel oldu, eline sağlık. Burda UNVAN1 olan bölüme ekleme yapınca olmuyor. Bir ek olarak bakabilirmisiniz.

Ekli dosyalar

selam,
eki inceleyiniz..
kolay gelsin..

Son düzenleme:
Emeklerin için çok sağol. Spor Müdürlüğü olarak sana müteşekkiriz. Çok işimize yarıyor. Bir detay daha aklımıza geldi. Tutar verilerini sayma onuda yapabilirmiyiz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
selam,
dosyanız ek tedir..
kolay gelsin...

Son düzenleme:
selam,
dosyanız ektedir..
kolay gelsin...

Son düzenleme:
Emeğinize sağlık. Excel yaptıkçada veriler bir şeyler ihtiyaç hissediyor.
Ekteki dosyada 2 isteğim var. Mümkün olabilirmi.

Ekli dosyalar

selam,
eki inceleyiniz..
kolay gelsin..

Son düzenleme:
selam,
ek e bakınız..
kolay gelsin...

Son düzenleme:
Üstadım. Çok çok güzel bir çalışma oluyor, her revize etmenizde daha da pratikleşiyor. Burda yalnız hakemlerin toplamda kaç kişi görev yaptığını gösteren bölüm hata veriyor. Mümkünse bunu öncelikli çözebilirmiyiz.

Ekli dosyalar

selam,
tablo doğru sonuç veriyor. Fakat siz alfabetik hakem listesine , formülleri silerek , maç listesinde olmayan Ahmet CAHAN ve Hüseyin ÖZTÜRK yazmışsınız.Böyle olunca da formülle gelmesi gereken Murat KAHVECİOĞLU ve Tamer ACAR gelmemekte.Dolayısıyla bunların maçları da eksik çıkmakta...
Kolay gelsin....

Son düzenleme:
selam,
dosyanız çok karışık bir hal aldığından , hafta sonuna kadar düzenleyip gönderebilirim demiştim.
Eki inceleyiniz...Öncelikle açıklamaları okuyunuz ve uygulayınız..Her sayfada açıklamalar mevcuttur.Sayfalar arası geçişleri butonlar yardımıyla yapabilirsiniz..Umarım daha düzenli ve daha işlevsel olmuştur.
kolay gelsin....

Son düzenleme:
Üstadım, böyle bir çalışmayı tasavvur dahi edemezdim. Çok çok mükemmel bir çalışma olmuş.Eline, emeğine sağlık. Bu çalışma hep brüt ücret üzerine yapıyoruz.
Hakemde; Brüt-damga-net şeklinde ayrı ayrı ücretlendiriliyor.
Personelde (saha tanzimde-doktor-sağlık memuru-müsabaka müdürü)
Brüt-gelir vergisi-damga-net şeklinde ayrı ayrı ücretlendiriliyor.

Buna göre;
Bu çalışmada;(HAKEM)
BRÜT İÇİN :PROGRAM_HAKEM_BRUT.XLS
DAMGA İÇİN :PROGRAM_HAKEM_DAMGA.XLS
NET İÇİN :PROGRAM_HAKEM_NET.XLS

Bu çalışmada;(PERSONEL)
BRÜT İÇİN :PROGRAM_PERSONEL_BRUT.XLS
GELİR İÇİN :PROGRAM_PERSONEL_GELIR.XLS
DAMGA İÇİN :PROGRAM_PERSONEL_DAMGA.XLS
NET İÇİN :PROGRAM_PERSONEL_NET.XLS
Bir dosyayı birden fazla belirttiğim şekillerde çoğaltacağım. Aynı anda bu dosyaların açık olması zarar getirmez değilmi.

selam,
dediklerinizden inanın ki birşeyler anlayamadım.Cevaplayabilmem de mümkün değil...kolay gelsin...

Özetliyorum. Yapmış oldugunuz program, makrolar içerdiğinden aynı anda 3 tane aynı özellikte dosyayı açmam problem oluştururmu demiştim.

selam,
yapılan dosya makro içermemektedir...
diğer dosyalarla aynı anda açılması da problem yaratmayacaktır..
kolay gelsin...

Hazırlamış olduğunuz dosyada;
1)IBANBilan sheetinde Veri başlığı olarak İsimler, İban Numarası, Ücretler başlığının gözükmesi ile sayfada sadece yazdırılacak alanı seçebilmemiz, data sheetindeki görevlilerin IBANBilan sheetinde olması diğer isimlerin olmaması
2)ÜcretTarihAdet sheetinde sayfa ayarlamasının yapılabilmesi,
3)Tarihİsim sheetinde sayfa ayarlamasının yapılabilmesi,
4)İsimUnvan sheetinde sayfa ayarlamasının yapılabilmesi,
5)Onay sheeti oluşturulacak. Onay sheetinde görev yapan hakem-personelin isimleri yazılacak,
6)Olur sheeti oluşturulacak, Data sheetinden kaç hakem kaç personel ücretlerine göre sıralandırılacak seans sayısına yazılacak. Tutar yazılacak.
Bu revizeler yapılabilirmi.
Emeğiniz için sonsuz teşekkürler..

Ekli dosyalar

Geri