Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam zaman ayırdığınız için teşekkürler, yalnız her ayı farklı bir renge boyamak istiyorum, birde mesela 12. ayı uzattığım zaman 3. ayın başına kadar tek bir renk oluyor.
Merhaba;
Nasıl bir işlem sonucu aynı rengi aldınız (bunun olmaması gerekiyor) bilmiyorum ama Bu yapıdaki tabloda sorun yaşamanız olası.
Ben Ofis 2003 kullanıyorum. Yani kullandığım sütun sayısı 256 ile sınırlı.
Farzedelim ki 2003 ile 2016 aralığında verileriniz olsa , ve bu aralığı süzmek isteseniz sütun yetmez.
İllaki renkle ilgili bir yapılanmaya gidecekseniz sonuçlarınızı bir sütunda olacak şekilde düşey kurgulayın.
Ayrıca koşullu biçimlendirme ofis 2003 için 3 koşul ile sınırlı. Bu sorunu aşabilmek için makro çözüme yönelmeniz gerekiyor.
Eki deneyin. Belki işinizi görür.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.