• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücre biçimi hk

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Merhaba,
Hücreye yazdığım rakamı ikiye ayırmak istiyorum. Şöyle ki
3028 yazdığımda bunu 30/28 gibi hücre biçimden yapmam mümkünse kısaca bilgi verebilirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba,
Bu kadar ufak şeyler için arama yaparsanız kendiniz için daha elverişli olacaktır.

Ben Google'da aramaya yaparak istediğinizi buldum.
Arama kriteriniz Excel de hücre biçim ayarları yazarak siz de istediğinizi bulabilirsiniz.

iyi ki bir şeyleri biliyorsunuz. taş edip kafama atsaydınız iyi olurdu.
Yardımınız için teşekkür ediyorum.

Merhaba.
Sayın bzace'nin söylediği sizin yararınıza.
Birçok konuya çözüm önerisinde bulunmuş bir ustaya bu şekilde sitemde bulunmanızı doğru bulmadığımı söylemek isterim.

Konuyu kapatmadığınıza göre halen hazır cevap istiyorsunuz.
Başka şekilde de istediğiniz sonuç elde edilebilir sanırım ama aklıma ilk gelen:
Hücre biçimlendir -> isteğe uyarlanmış kısmına 00"/"00 yazıp işlemi onaylayın.

Merhaba Ömer bey,
Araştırma yapıyorum fakat birebir araştırmayı nasıl yapılacağını bilemedim. Öte yandan unutkanlık var bende hafıza tamamen siliniyor. Diyeceğim şu ki,
O kadar yazı yazılacağına 00"/"00 bunu da ekleyebilirdi.

İlginizden ötürü sizlere teşekkür ederim saygılarımı sunarım. Elinize sağlık

Merhaba Ömer bey,
Araştırma yapıyorum fakat birebir araştırmayı nasıl yapılacağını bilemedim. Öte yandan unutkanlık var bende hafıza tamamen siliniyor. Diyeceğim şu ki,
O kadar yazı yazılacağına 00"/"00 bunu da ekleyebilirdi.

İlginizden ötürü sizlere teşekkür ederim saygılarımı sunarım. Elinize sağlık

.

O zaman, Sayın Bzace'ye bir özür borcunuzun olduğunu sanıyorum.

.

iyi ki bir şeyleri biliyorsunuz. taş edip kafama atsaydınız iyi olurdu.
Yardımınız için teşekkür ediyorum.

Bu gibi şeylere pek takılmam ama takılan onca insan vardır. Alınan insanları düşünecek olursak size kızıp paylaşımı bırakırsa diğer insanların yardım almasına engel olmuş olur musunuz?

Söyleyeceğim öneriyi dikkate almanızı tavsiye ederim. Şifrenizi nasıl hatırlayabiliyorsanız böyle ufak ve çok kolay şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Kolay
: 2010 senesinden beri bir şekilde Excel ile uğraşmaktır.

Not
: Unutkanlığınız ile ilgili yazınız daha önce vardı.http://www.excel.web.tr/f14/veri-doorulamada-suzme-t148112.html
Dediğim gibi alınacak kırılacak insanları düşünerek paylaşım yapalım.

Saygılar,

Merhaba,
Amaç yardım almaktı, Bu yardım için yazılacak 00"/"00 bu karakter söylediklerinizden inanın daha uzun ve anlamlıydı inanın. Sayın bzace, söylediklerinizde eminim sizde kendi bilginize göre haklısınızdır. İdris beyin dediği gibi.

Özür dilerim, demek benden olsun.

İyi çalışmalar, dilerim

Saygılarımla

Geri