Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir maaş hesaplama tablosunn içinden çıkamadım brütten nete hesaplama tablosunda problem yok ama netten brüte hesaplama tablosunda döngüsel hata alıyorum bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz
Dosyanızda netten brüte hesaplama yapmadığınız için döngüsel hata mesajı alıyorsunuz. C21 hücresindeki formülünüz B21 hücresine başvururken, B21 hücresindeki formülünüz de C21 hücresine başvuruyor. Doğal olarak Döngü oluşuyor.
Dosyanızda temel olarak yapılması gereken, "Brütten Nete Ücret" sayfasında yaptığınız hesaplamalarda hep brüt maaşa başvurduğunuz gibi, "Netten Brüte Ücret" sayfasında da hep net maaş hücresine başvurmalısınız.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.