• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hesap Pusulasından Veri Alma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hbgny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

E2 hücresine yazıp, yana ve alt hücrelere kopyalayın.

Kod:
=KAYDIR(VERİ!$J$15;KAÇINCI(E$1;VERİ!$I:$I;0)+SATIRSAY(E$2:E2)-3;0)

.

Merhaba,
Sayın Ömer ve muygun, çok teşekkür ederim. Makrolu ve formüllü olarak her iki şekilde de çözüme ulaştım. Ellerinize sağlık. Yalnız şöyle bir sorunla karşılaştım.

Rapor sayfasına aktardığım zaman veriler sayı formatında olmadığı için toplama işlemi yapamıyorum. Ömer Bey'in formülünde biraz ekleme yaparak sorunu çözdüm. Makroda sorunu nasıl çözmem gerekir?

Ömer Bey, sizin formülünüzde de personel isimlerini 1. satıra tek tek yazmak yerine formülle getirebilir miyim?

Ömer Bey, sizin formülünüzde de personel isimlerini 1. satıra tek tek yazmak yerine formülle getirebilir miyim?

E1 hücresine yazıp yan hücrelere kopyalayın.

Kod:
=KAYDIR(VERİ!$I$2;SÜTUNSAY($E1:E1)*32-32;0)

.

Merhaba,
Sayın Ömer ve muygun, çok teşekkür ederim. Makrolu ve formüllü olarak her iki şekilde de çözüme ulaştım. Ellerinize sağlık. Yalnız şöyle bir sorunla karşılaştım.

Rapor sayfasına aktardığım zaman veriler sayı formatında olmadığı için toplama işlemi yapamıyorum. Ömer Bey'in formülünde biraz ekleme yaparak sorunu çözdüm. Makroda sorunu nasıl çözmem gerekir?

Makroda;

s2.Cells(k, süt) = s1.Cells(i + 13 + (k - 2), "j")

satırını

s2.Cells(k, süt) = (Replace(s1.Cells(i + 13 + (k - 2), "j"), ".", "")) * 1

şeklinde düzenleyin.
İyi çalışmalar.

Ömer Bey ve MUygun, her iki şekilde de istediğim sonucu aldım. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Geri