her sayfada başlığın tekrar etmesi

Excel Vers. ve Dili
2016 tr
merhaba;
Her sayfada satırın/sütünun tekrar etmesi için sayfa düzeninden başlıkları yazdır bölümünden ayarlamaları yapıyorum.Sorun yok.İlk sayfada düzgün olarak çıkarken ikinci sayfada başlıgın sadece çok az kısmı görünüyor.Bunu bir türlü halledemedim.Bu konuda yardım rica ediyorum.
üste yinelecek satırlar/solda yinelecek satırlar ayarlı.Sorun 2.sayfada yinelecek satırın çok azın gözükmesidir.O hücreyi büyüttüğümde de ilk sayfanın yapısı ve biçim bozulmaktadır.Görüntüyü ekleyemediğim için umarım anlatabilmişimdir.

Tekrar edecek başlık:En çok televizyon izleyenlerin izledikleri dizi ile sürelerinin karşılaştırılması, 2001-2015
ilk sayfada çıkıyor.2.sayfada "En çok televizyon izley" e kadar olan gözüküyor.Bu konuda acil yardım rica ediyorum.

saygılarımla

Ömer BARAN

Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 ( 32 bit ) TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
(18.03.2020) - Uzman olduğu için tarih geçersiz oldu.
Satır yüksekliği ve sütun genişliğini değiştirerek ya da "Hücre biçimlendir" -> "Hizalama" -> "Uyacak şekilde daralt" seçeneğini kullanarak deneyiniz.

Excel Vers. ve Dili
2016 tr
Satır yüksekliği ve sütun genişliğini değiştirerek ya da "Hücre biçimlendir" -> "Hizalama" -> "Uyacak şekilde daralt" seçeneğini kullanarak deneyiniz.
ömer bey merhaba;cevabınız için çok teşekür ederim.
Önerilerinizi denediğimde değişen bir şey olmadığı gibi ilk sayfadaki görüntüde küçülüyor.Metnin tamamını alacak şekilde hücreyi genişlettiğim zamanda biçimsel olarak sorun oluyor.
Örnek dosyayı ekleyemedim.Onu ekleyebilsem daha rahat sorunumu anlatabilirim diye düşünüyorum.

saygılarımla

Son düzenleme:

Ömer BARAN

Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 ( 32 bit ) TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
(18.03.2020) - Uzman olduğu için tarih geçersiz oldu.
Tekrar merhaba.

Örnek belgenizi,
burası gibi bir paylaşım sitesine yükleyip, oradan alacağınız erişim linki'ni burada paylaşarak da örnek belgenize ulaşılmasını ve böylece net ve kesin cevap verilmesini sağlayabilirsiniz.

İyi günler dilerim.

Excel Vers. ve Dili
2016 tr
Ömer bey merhaba;
Belirttiğiniz linke örnek dosyayı yükledim.Unutmuş olabilirsiniz.Kısaca açıklamak gerekirse çıktı almak istediğimde tekrar etmesini istediğim satır/sütünları işaretliyorum.İlk sayfada sorun yok ancak ikinci sayfadan sonra tekrar eden alanların çok az bir kısmı gözükmektedir.Başlığın yazıldığı alanı genişlettiğim zamanda sayfadaki görüntü tuhaflaşmaktadır.Örnek dosyada 2.sayfanın çıktı görüntüsüne baktıgınızda başlıkta durumu görebilirsiniz.Yardımlarınız için teşekür ederim.
Örnek dosya http://dosya.web.tr/OvplwK

Tekrar merhaba.

Örnek belgenizi,
burası gibi bir paylaşım sitesine yükleyip, oradan alacağınız erişim linki'ni burada paylaşarak da örnek belgenize ulaşılmasını ve böylece net ve kesin cevap verilmesini sağlayabilirsiniz.

İyi günler dilerim.

veyselemre

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Pro Plus 2021
A1 deki metni sayfa yapısından Üstbilgi/Altbilgi sekmesinde Özet üst bilgi kısmına yazın. Bu şekilde her sayfada görebilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
2016 tr
veysel bey cevabınız için teşekür ederim.
Dediğinizi denediğimde exceli açınca başlık gözükmüyor birde sol taraftaki ilk kolonun tekrar etmesi lazım o zaman üst üste oluşmuş oluyor.Bunlarda üst üste çakışmadığı için tekrar tekrar yazılmış oluyor.

A1 deki metni sayfa yapısından Üstbilgi/Altbilgi sekmesinde Özet üst bilgi kısmına yazın. Bu şekilde her sayfada görebilirsiniz.