• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Her Rakama Farklı Değer

Merhaba arkadaşlar,

Şöyle bir şey yapmak istiyorum. Her rakama karşılık farklı bir değer verilmesini istiyorum. Yani 1'den 40'a kadar olan rakamlardan birini a1 - a40 arası hücrelere girdiğim zaman o değere karşılık verilmiş olan açıklamanın b1 - b40 hücrelerine yazdırmak istiyorum.Bunun için hangi formülü, nasıl kullanmam gerekiyor?Yardımcı olurmusunuz?

Merhaba
Veri kaynağınız mevcursa DÜŞEYARA formülünü kullanabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,

Şöyle bir şey yapmak istiyorum. Her rakama karşılık farklı bir değer verilmesini istiyorum. Yani 1'den 40'a kadar olan rakamlardan birini a1 - a40 arası hücrelere girdiğim zaman o değere karşılık verilmiş olan açıklamanın b1 - b40 hücrelerine yazdırmak istiyorum.Bunun için hangi formülü, nasıl kullanmam gerekiyor?Yardımcı olurmusunuz?

Yazınızdan anladığım kadrı ile Düşeyara işinizi görür örnek bir dosya yuklerseniz daha detaylı yardım edebiliriz.

teşekkürler arkadaşlar. bir örnek verebilirseniz çok sevinirim.

örnek :

a1 hücresine 1 yazdığım zaman b1 hücresinde yazan müzik konusunda yetenekli.geliştirilmesi lazım.

a2 hücresine 2 yazdığım zaman tiyatro konusunda zayıf.başka alanlara yönelmesi gerekir.

bu şekilde devam edecek arkadaşlar.ben sadece 2 tanesini verdim.

Merhaba
Bir örnek hazırlayın,
Veri kaynağınız olması gerekn yerlere ve verileri belirleyin üzerinde uygulayalım,
Ama yinede örnek isterseniz ve kendiniz uyarlama yapacaksanız örnek hazırlayabilirimi.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ! istediği şey buydu.gerçekten çok yardımcı oldunuz.ellerinize sağlık.zihniniz açık olsun !

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ! istediği şey buydu.gerçekten çok yardımcı oldunuz.ellerinize sağlık.zihniniz açık olsun !
Diğer arkadaşların cevaplarını görmeden yolladım.Mesaj yazarken yoktu :)
Kolay gelsin
İyi çalışmalar :hey:

rica ederim
bende tüm cevap verenlere teşekkür ederim
:yazici:

Geri