• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hazırlanmış tabloya sayfalardan veri çekmek

Excel Vers. ve Dili
EXCEL-2013
Değerli üstada arkadaşlar
benzer konuda forma bir iki defa gönderdim ancak sağolsun arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştılar ancak fonksiyon formülleriyle çözmüşlerdi..
Benim istediğim macro olarak yapılmasıydı konu şöyle;

data sayfasında ki bilgileri bordro sayfasında hazırlanmış tabloya ilgili stün bilgileri ile veri çekmek tablo dolduğunda ikinci tabloya devam etmesi

Ekli dosyalar

Değerli üstad arkadaşlar yardım edermisiniz
konuyu tam izah edemedimmi acaba

Merhaba,

Yaptığınız tablo düzenine göre eğer seçilen verinin sayısı daha fazla ise tablodaki satır sayısı bunu karşılamaz. Neden bu şekilde ayrık tablo kullanma ihtiyacı dıydunuz. Bu yol ile raporlama yapmanız problem yaratabilir.

.

Data sayfasında en az 350 kişiye ait bilgi var bordro sayfasında alınması gereken verileri örnek olarak yaptım fakat bordro tablosu 20 satırlı veya 30 satırlı olması lazım ve belirlenen stattüdeki personelin tamamının bordroda çıkması lazım şayet tabloda sıra belirlemezsek 100 kişilik tablo verileri yazdırıldığında çok küçük kalacak

Önce tablo düzeninde karar kılalım daha sonra kodu ona göre yazarız.

Başlık satırı yaparsınız.

Dosya / Sayfa Yapısı / Çaışma Sayfası menüsünden "üstte yinelenecek satırlar" bölümüne;

$5:$6

yazarsanız istediğiniz olacaktır.

.

değerli üstad arkadaşlar
Sağolsun Ömer Arkadaşımız konuya ilgili oldu
yuakarıda belirttiği öneri sadece formun başlığı için uygun ancak ilk sayfadan itibaren bir önceki sayfanın nakli yekünleri ile toplamı gerekiyor ve bu en az 5 - 6 sayfa olacak
Yardımlarınızı bekliyorum

Geri