• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hayvan takip

Excel Vers. ve Dili
excel
Arkadaşlar merhaba, bana hayvanları takip edebileceğim bir proğram lazım. (bütün hayvanların sayısı, yeni, doğan hayvanın eklenmesi ölen yada kesilen hayvanın düşülmesi, ölen hayvan veya kesilen hayvanın ölüm yada kesim sebebi, gibi olaylar gerekiyor. yardım edebilecek kimse varmı :(

İşi siz biliyorsunuz ve bu işi elinizden geldiğince excel sayfasına aktarıp burada o dosyayı eklerseniz , burada da geniş bir izah ile şu şöyle olmalı derseniz , mutlaka kenarından köşesinden tutan olacaktır.

Bu kadarlık bir izah ile birşeyler yapmak mümkün değil

hayvan takip

ilginiz için teşekkür ederim. ek'de ki dosyada kaba taslak birşeyler yaptım açıklamalarını ekledim bakarsanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Ekteki örneği inceleyiniz

Excel üzerinde kazara bozulabilir formüllerle çalışan tablolar yerine , userform kullanarak hem kaydetmenin doğru ve yerinde olması , hem bilginin geri çağrılabilmesi hem de sayfalar arasında ilişkilendirilmesinde tek bakışta görmeyi sağlamaya çalıştım.

Şu an userforma gömülen çokluform üzerindeki detaylar fikir amaçlıdır ve daha da gelişip düzeltilmesi mümkündür. Şu anda kutular ya da tuşlar altında henüz kod yazılmadı , bundan önce işi en iyi bilen olarak her bir sayfada işinize yardım edecek ne ek bilgi konabilir bunları düşünmenizi ve her bir sayfa için yeni bir liste çıkarmanızı öneriyorum.

Zira daha sonra can alıcı bir ayrıntıyı da eklemek gerektiğinde tüm kod yapısı değişmek zorunda kalabilir. Fikir ve düşüncelerinizi en açık ayrıntılı şekilde yazarsanız benden cok daha iyi üstadlar da konuya girip yardımcı olabilir.

Kısacası , boya ve verniği atmadan önce yaptığımız masanın 4 ayağı olduğundan emin olmak, bir an önce bitmesinde ana yol olabilir.

Ekli dosyalar

Geri